Lepa koža in lasje po poletnih počitnicah

Poletja je konec … topli dnevi bodo še naslednjih nekaj tednov, vendar smo že skoraj zakorakali v jesen. Če ste bili na dopustu ali ne, zdaj verjetno ocenjujete posledice izpostavljanja soncu, prekomerne vročine ter kopanja v morju ali bazenu in kloru ...

image

Razmišljate, s čim bi začeli: z dehidrirano in pigmentirano kožo ali mogoče date prednost pustim in lomljivim lasem? Da vam olajšamo težave, smo pripravili nekaj bistvenih korakov za obnovo in pomlajevanje vaše kože in las.

Piling

Pred kakršnimkoli drugim obnavljanjem kože naredite splošni piling. Gre za postopek, s katerim odstranite odmrle kožne celice in nečistočo s kože. Za piling lahko uporabite kremo iz trgovine ali pa si doma pripravite mešanico naravnih sestavin (na internetu najdete več receptov).

Lasem zagotovite zadostno količino vitaminov in mineralov

Barvila, toplotna obdelava, sončna svetloba, sol morske vode ali klor iz bazena … Vse to negativno vpliva na vaše lase. Rezultat? Lasje so videti suhi in pusti ter prekomerno izpadajo. Da si opomorejo, potrebujejo vitamine in minerale, zato je dobro, da prehrano dopolnite z ustreznim prehranskim dopolnilom.

Priporočamo vam UNDO Nutrishine, ki spodbudi in pospeši rast zdravih las ter zmanjša njihovo izpadanje. Vsebuje namreč vse prvovrstne sestavine, ki so ključne za čudovite lase in močne nohte: silicij, hialuronska kislina, cink, biotin, vitamin B2 in selen.

Maksimalna hidracija

Na kožo nanesite izdatno količino vlažilne kreme in uživajte v njenem učinku. Ker pa je najboljše, da je hidracija narejena od znotraj navzven, priporočamo uživanje kolagenskih napitkov UNDO Collagen Drink – najboljše dopolnilo na osnovi kolagena, hialuronske kisline in vitamina C.

Mešanica hidroliziranega kolagena Naticol® tipa I, hialuronske kisline, vitamina C in ekstrakta borovnic bo poskrbela za hidracijo, zmanjšala gube ter učvrstila in obnovila kožo, lase in nohte.

Sedaj, ko veste, kaj storiti, sledite zgornjim korakom in opazili boste razliko.

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-50%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 53,98 €
Ogled izdelka