Naredi to vsako jutro in pospeši svojo limfo!

V resnici zelo malo ljudi ve, kaj sta limfa in limfna drenaža. Razlog je v tem, ker se o njiju premalo govori. Pa bi se moralo, saj je dobro delujoča limfa pomembna za naše zdravje. In vitko postavo!

image

Čeprav vsak dan telovadite, se vam zdi, da se vam ne pozna na kilogramih. »Telovaditi« mora tudi vaš limfni sistem, z njegovo pomočjo boste shujšali in ohranjali dobro kondicijo.

Limfni sistem čisti naš celoten sistem, tudi celice. Če je tekočina okoli celic čista, lahko normalno delujejo.

Nezdrav limfni sistem se lahko kaže v hudih zdravstvenih težavah, kot so kronična utrujenost, multipla skleroza, bolečine prekomerna telesna teža, napihnjenost in druge težave, povezane s prebavo.

Kaže se tudi v zateklih gležnjih, celulitu in pogosto zabuhlemu obrazu. Vse to močno upočasni shujševalni proces ali pa hujšanje celo onemogoči.

Kako pospešiti limfni sistem?

Zjutraj si pripravite napitek WaterOut, ki ima prijeten okus maline. Morda je nežen po okusu, a njegovo delovanje je res močno in učinkovito.

Napitek dobesedno resetira limfni sistem, s tem pa pospeši izločanje vode in toksinov iz telesa ter tako razbremeni tudi jetra in prebavo. V prvi fazi napitek pospeši limfo in s tem izločanje odvečne vode, toksinov in soli, zaradi katereih bo učinek takojšen. V drugi fazi pa bo vplival še na razbremenjena jetra, ki bodo maščobe znova začela topiti. 

Izbrani izdelki za vas