Rebeka Dremelj: STARA, POVEJ PO PRAVICI, ALI WATEROUT RES DELUJE?

To vprašanje so mi prijatelji, med njimi kup znanih Slovencev in tudi vi, zastavljali dnevno prek Facebook sporočil in vse moje odgovore sem združila v en zapis. Lahko govorijo kar želijo, ampak jaz sem zadovoljna. Shujšala sem, manj sem napihnjena, imam več energije in končno spijem dovolj tekočine.

image

Tisti, ki me poznajo, vedo, da oglašujem izdelke, ki jih osebno preizkusim in ki me navdušijo. In zakaj ne bi nečesa, kar pomaga meni, predstavila tudi vam? Pred mesecem sem začela piti WaterOut z XXL močjo, ki me je prepričal, da sem ga kupila, zato ker so obljubljali hitre rezultate. In sem rekla, ’evo’, pa da vidimo, če bo učinkovalo pri meni :). In je. Dejansko deluje. 

Res deluje!

Seveda to ne pomeni, da se lahko bašete z burgerji in čokolado ter hkrati hujšate, ampak ob ’normalni’ prehrani in gibanju lahko dosežete lepe rezultate.

Zato ker sem pohvalila njihov izdelek, s katerim sem resnično zadovoljna, pa drugi lahko govorijo in komentirajo, kar želijo, smo se s Sensilabom dogovorili, da bom testirala še nekaj njihovih izdelkov in zapisala svoje izkušnje. In za vse dvomljivce za to sem dobila milijone.

Posebej za moje bralke so pri Sensilabu pripravili tudi “last minute” paket, ki je na voljo po res ugodni ceni.

Zdaj tako že dober mesec pijem WaterOut z XXL močjo, in potem ko sem prvič objavila, da uporabljam ta izdelek, sem dobila nešteto vaših vprašanj. Prav gotovo vsak dan mi je vsaj ena od vas pisala, naj povem kaj več o uporabi izdelka WaterOut. Ne bi verjeli, koliko znanih Slovencev se je odločilo za pitje tega izdelka, ko so videli moje navdušenje. Vem, da sem že stokrat povedala in napisala ;). Zadnji 3 meseci so bili ena sama norišnica in nikakor mi ne uspe narediti vsega, kar bi želela. Med drugim tudi tudi odgovarjati na vsa vaša vprašanja. Zato sem se odločila, da bom ’ubila dve muhi na en mah’ :). Napisala nov blog in v njem odgovorila na vse, kar vas je zanimalo o tem izdelku.

In seveda vas je zanimalo predvsem, če RES DELUJE? Res deluje. Seveda to ne pomeni, da se lahko bašete z burgerji in čokolado ter hkrati hujšate, ampak ob ’normalni’ prehrani in gibanju lahko dosežete lepe rezultate. Glede diet in hujšanja naj povem, da sem bila vedno zelo pogumna in sem jih preizkusila že ogromno. Res ogromno, in vedno je bilo vse povezano z odrekanjem. Ne smeš tega, ne smeš tistega. Počasi ti zmanjka zamisli in tudi volje, če učinek ni viden takoj. WaterOut me ni navdušil zgolj zato, ker učinkuje hitro (že po nekaj dneh sem izgubila dva kilograma), ampak ker lahko ’normalno’ jem.

image

Očitno ima Water Out tudi dober stranski učinek ;). Ubija tečnobo, ki je posledica lakote, ha ha!

Že ta psihološki vidik, da se mi ni treba ničemur odreči, je super. In tako sem veliko bolj umirjena in se ne ukvarjam ves dan s tem, česa ne smem jesti. In dejansko je tako, da sem ugotovila, da v resnici sploh nimam več napadov lakote in želje po določeni hrani recimo čokoladi, kruhu in podobnem  in tako avtomatično ne jem tistega, čemur bi se morala itak bolj ali manj izogibati. Tudi tisti, ki me poznajo, vedo, da ne gre za hujšanje, ampak za to, da se dobro počutim. O samem hujšanju sem tako in tako svoje že povedala v blogu Stara, jaz letos ne grem v kopalke.

Nekdo me je vprašal, če sem kaj lačna in tečna? Kajti ko sem lačna in ko vem, da nečesa ne smem jesti, postanem precej sitna. Očitno ima WaterOut tudi dober stranski učinek ;). Ubija tečnobo, ki je posledica lakote, ha ha. No, čisto resno, pravzaprav tokrat niti ne občutim, da sem pod kakšnim pritiskom, zato niti nisem tečna zaradi hrane, bi pa prav gotovo Sandi znal kaj dodati na to temo.

Torej kot ste že ugotovile, me je izdelek Water Out navdušil. Je dobrega okusa, preprost za uporabo in učinkuje. Zdaj ko se življenje po oddaji Zvezde plešejo počasi vrača v stare tirnice, sem se vrnila tudi v domačo telovadnico in poleg Waterouta sem začela redno uporabljati še napitek Boot Burn active, saj je učinek telovadbe zato petkrat močnejši, kar mi kot vedno zaposleni mami pride še kako prav, saj lahko zdaj skrajšam treninge na manj kot eno uro. 2030 minut zadostuje. In kaj mi je pri Bootburnu zares super? Kalorije kurim še nekaj ur po vadbi, ko že sedim pred računalnikom. Če morda še katera od vas poleg pitja waterouta obišče kakšno telovadnico ali naredi kakšen počep, ji toplo priporočam tudi tale BootBurn. Moja rit se sicer še vedno ne more stlačiti v ene, za prav posebno priložnost namenjene hlače, ampak vem, da ne bo več dolgo tako.

V NADALJEVANJU OBJAVLJAM ŠE NEKAJ KONKRETNIH VPRAŠANJ, KI SEM JIH ODBILA V ZADNJEM MESECU IN NEKAJ SVOJIH KONKRETNIH ODGOVOROV:

“Oj, vidim, da uživaš napitek za izgubo kg. Res pomaga ali ne pomaga sem v dvomih, ker morem res odmakniti odvečne kg.«

»Rebeka, živijo,brala sem na FB, da si napisala, da izdelek iz Sensilaba, sem že pozabila, kako se mu reče, ful pomaga pri hujšanju. Namreč jaz sem že veliko izdelkov poskusila, pa niti kg ni šel dol. Ne rabim več shujšati kot kakih 6 kg, zanima me, če res res deluje. Hvala za odgovor.lp. Te moram pa še pohvaliti, da si super pri oddaji Zvezde plešejo. Čestitam.«

Odgovarjam obema spodaj:

Če ne paziš na prehrano, se bašeš s čokolado in klobasami, potem je ves trud zaman in čudežev ni. Res, res deluje, toda treba se je poleg pitja WaterOuta tudi bolj zdravo prehranjevati in se redno gibati. Potem pa lahko pričakujete izjemne rezultate.

 “Je res, da izgubiš res večinoma vode v telesu? Nisem močna punca, je pa res, da sem majhna (160cm) in imam 59 kg. Odkar sem rodila tretjega otroka, se trebuha sploh ne morem dobro znebiti. Misliš, da bi mi to lahko pomagalo? Je pa res, da si z veseljem najdem čas tudi za kakšen sproščen tek okoli vasiHvala ti za tvoj nasvet in odgovor, Lp, S«

Odgovor:

Predvsem gre za to, da se s pitjem izdelka WaterOut aktivira limfni sistem in s tem odvajanje odvečne vode in do dehidracije v telesu ob uživanju waterouta ne pride. Prav tako napitek ne povzroči odtekanja mineralov iz telesa, kar je značilno za diuretike. Kot so mi povedali na Sensilabu, velikokrat prav hormonsko neravnovesje (tudi nastalo zaradi poroda) povzroči težave z zastajanjem vode.

»Pozdravljena, sem tvoja fenica, nedavno nazaj si napisala članek o napitku, ki odplakne kilograme. Mene zanima, koliko stane in koliko časa si to pila, hvala za odgovor.«

Odgovor:

Pijem ga en mesec in sem brez kakršnegakoli odrekanja izgubila štiri kilograme, samo za moje bralke pa je na voljo poseben paket v super ponudbi.

Moja bralka M. sprašuje, ali mi je napitek res pomagal ali je spet kakšen nateg?

Kot sem že velikokrat povedala, ga ni denarja na tem svetu, ki bi lahko plačal moje osebno mnenje. Blog nepremagljiva.si pa je namenjen zgolj samo temu, da delim svoja osebna mnenja o izdelkih, počutju, svoja razmišljanja itd.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka