Ali sem premlada za anti aging kremo?

Ali so dvajseta leta premlada za anti-aging nego in kremo ter ostale podobne pripomočke, kot so razna prehranska dopolnila? Ali si želite obdržati mladostno kožo toliko dolgo časa kolikor je le možno? Sami sebi dolgujete, da se podučite, kaj vam lahko pomaga in kaj ne. V nasprotnem primeru se lahko zgodi nepopravljiva škoda!

image

Preventiva v dvajsetih?

Raziskave kažejo, da sta kajenje in ne uporaba sončne kreme največji vzrok za nastajanje gubic. Ključnega pomena za vzdrževanje mladostne, napete in sijoče kože v dvajsetih in zgodnjih tridesetih letih starosti je zdrav življenjski slog ter uporaba sončne kreme z zaščitnim faktorjem, ki ohranja mladosten videz naše kože. 

Strokovnjaki trdijo, da so srednja dvajseta leta pravi čas za anti-aging nego, saj takrat koža upočasnjeno proizvaja komponente mladostne kože in prvi znaki staranja postanejo vidni. V kolikor ničesar ne storimo lahko končamo z nepovratnimi gubami.

V naših dvajsetih letih prenehamo rasti in naše telo več ne potrebuje toliko kolagena ter ga tudi več ne proizvaja toliko. Posledično pričnejo nastajati prve gubice. 

Začnite že danes!

Dermatologi pravijo, da z investicijo v ustrezno anti-age kremo lahko ohranimo elastičnost kože. Nikoli ni prepozno za izboljšanje videza kože. Ko pa je enkrat škoda storjena je zelo težko obnoviti kožo ter ji popolnoma povrniti mladost.

UNDO krema se razlikuje od drugih krem po tem, da ima edina medicinsko učinkovino UNDO complex, ki klinično  dokazano zmanjšuje gube na obrazu in pomlajuje obraz.


Izbrani izdelki za vas