5 korakov do popolnega rituala za nego kože

Vsako ličenje obraza se mora začeti z nego kože, najpomembnejša pa je nega od znotraj. Da bi ohranili mladostni sijaj, morate svoji koži zagotoviti dovolj vode in potrebna hranila. Šele potem pa izberite še ustrezne izdelke za zunanjo nego kože.

image

Retinol – neverjetna moč za vse tipe kože

Dermatologi in strokovnjaki za nego kože močno priporočajo vključitev retinola v svoj ritual. Ta posebna oblika vitamina A dela čudeže, saj:

  • vpliva na izražanje genov,
  • spodbuja nastajanje kolagena,
  • pospešuje regeneracijo celic,
  • gladi kožo, 
  • zmanjšuje pigmentacijo.

Rezultat je razkošna, čvrsta in sijoča koža z vidno zmanjšanimi znaki staranja. Kdo si ne bi želel takšne kože? Če želite to super sestavino kar najbolje izkoristiti, izberite kapsule, iz katerih retinol iztisnemo tik pred nanosom. S tem preprečimo izpostavljenost svetlobi in zagotovimo njegovo maksimalno učinkovitost.

Če želite povečati moč retinola, izberite UNDO Retinol Glow. Kapsule so obogatene s ceramidom NP in super učinkovitim antioksidantom za najboljše rezultate.

Dodatni nasvet: Retinol je močna sestavina, najboljši rezultati pa se bodo pokazali po najmanj 30 dneh uporabe. Verjemite – ko boste enkrat poskusili, se ne boste več ozirali nazaj!

Čiščenje kože – dvojno delovanje za najboljše rezultate

Čiščenje je eden najpomembnejših korakov v vašem ritualu nege kože. S tem se znebite tistega dolgočasnega in utrujenega videza, kateremu se skušamo izogniti vsi. Vedno je potrebno začeti s temeljito in popolno odstranitvijo ličil in ostankov lepotnih izdelkov. Za to so čistila na osnovi olj vaš najboljši prijatelj. Ličila boste tako najlažje odstranili.

Sedaj, ko ste odstranili ličila, lahko posežete po lažji čistilni peni, s katero odstranite preostalo umazanijo in olje ter kožo pripravite na nadaljnje razvajanje. Bodite nežni in z brisačo rahlo odstranite odvečno vodo, potem ko obraz sperete. Močno drgnjenje lahko povzroči povešeno kožo.

Dodatni nasvet: Če je vaš izdelek za čiščenje kože nežen, vam morda kasneje ne bo treba uporabiti tonerja, da uravnotežite Ph. Poskrbite, da natančno preberete etiketo na izdelku.

image

Vlaženje kože – obnovljeno ravnovesje podnevi in ponoči

Po čiščenju se s kože odstranijo njena naravna olja – sebum (izločki žlez lojnic) –, zato je ključnega pomena, da kožo zopet navlažite in ji vrnete ravnovesje. Če preskočite ta korak, se bo vaša koža počutila suho in neprijetno zategnjeno ali pa bo začela prekomerno proizvajati olje, da bi nadomestilo suhost. Ne želimo si niti prvega niti drugega rezultata.

Če želite ohraniti mladostni videz čim dlje, posezite po bogati vlažilni formuli, vendar ne pozabite, da mora biti tekstura lahka. UNDO krema zagotavlja oboje! Poleg tega vsebuje UNDO complex ™, ki spodbuja nastajanje kolagena, pomaga okrepiti strukturo kože in jo naredi bolj elastično. Krema ima dodane vitamine A, C in E.

Dodatni nasvet: Našo edinstveno formulo lahko uporabljate tako za dnevno kot nočno kremo zaradi močne formule in lahkotnega občutka, ki ga pusti na koži.

Krema za oči – učinkovita strategija za vse starosti

Pri mladih je krema za oči eden najbolj zapostavljenih korakov za nego kože, v zrelih letih pa si želimo, da bi jo začeli uporabljati prej. Če se sprašujete - kdaj naj začnem uporabljati kremo za oči? Je odgovor - včeraj! Nežna koža okoli oči je eno prvih mest, ki kaže gube in utrujenost, zato potrebuje dodatno nego.

Kreme za oči so čudovit način, kako kožo na tem področju nežno navlažiti in nahraniti, vendar so serumi za oči pravi čudodelniki. Zaradi svoje močne a lahke formule, se v nekaj sekundah vpijejo v kožo in poskrbijo za še boljše delovanje.

Če želite svojemu predelu okoli oči narediti uslugo, uporabite UNDO Eye serum. S svojim delovanjem 4 v 1 pomete s konkurenco. Pomaga se vam znebiti vidnih znakov staranja in:

  • vlaži nežno kožo okoli oči,
  • izboljša krvni obtok za spodbujanje regeneracije kože in odstranjevanje toksinov,
  • spodbuja nastajanje kolagena in ga ščiti pred poškodbami,
  • nudi zaščito pred onesnaženjem in drugimi zunanjimi vplivi, ki povzročajo temne kolobarje in otekline okoli oči.

Dodatni nasvet: Za še boljši učinek uporabite UNDO Eye Serum v kombinaciji z vašo navadno kremo za oči. Preprosto jo nanesite spodaj in se prepustite koristi te kombinacije.

Krema za sončenje – bistvo celotnega leta

In nenazadnje – eden najbolj cenjenih elementov vsakega dobrega rituala nege kože je krema za sončenje. Strokovnjaki za kožo se strinjajo, da lahko izogibanje škodljivim UV-žarkom povzroči čudeže pri dolgotrajnemu mladostnemu videzu kože. Ne glede na to, ali ste izbrali mineralno ali kemično zaščito pred soncem, ne pozabite na visok zaščitni faktor.

Kremo za sončenje uporabite vsakič, ko pričakujete, da bo koža prišla v stik s sončnimi žarki (čeprav samo za trenutek!) in jo redno nanašajte. Tega koraka ne izpuščajte, če želite ohraniti mladostni videz in zaščititi kožo pred morebitnimi težavami. Koža vam bo hvaležna.

Dodatni nasvet: Če uporabljate ličila, uporabljajte razpršilo ali puder, ki ima zaščitni faktor.