Izgledate debelejši, kot v resnici ste?

Vam vaši najljubši čevlji kar naenkrat niso več prav? Ne morete dati dol prstana s prsta? Se oblačite v ohlapna oblačila, da bi zakrili ekstra kilograme? Kilograme vse težje izgubljate, vse bolj ste napihnjeni? Potem berite dalje.

image

Ne glede na to, ali želite izgubiti kilograme ali pa se želite le boljše počutiti v svoji koži, vedno morate najprej izločiti odvečno vodo iz telesa. Ta vam pravzaprav onemogoča hujšanje, saj odvečna voda zadržuje toksine in sol v telesu. Imate nadpovprečno veliko celulita? Tu je vaš odgovor.

30% ljudi se sooča z zadrževanjem odvečne vode

Zastajanje vode v telesu nikakor ni estestičen dodatek na ženskem ali moškem telesu. Je pa realnost, s katero se sooča kar 30 % ljudi. Če jeste slano hrano, dolgo stojite na enem mestu, ne pijete dovolj vode .. potem vam verjetno zastaja!

Pripravite se na izgubo kilogramov

Če ste se odločili za izgubo kilogramov in želite vse narediti, kot je treba, pa se številka na tehtnici kar ne premakne, potem se morda niste pravilno pripravili na izgubo teže. Napihnjene se morda počutite zaradi zastajanja vode. Kar potrebujete, je napitek, ki vam bo pomagal izločiti to odvečno vodo.

8 od 10 žensk in moških ima težave z zatečenimi gležnji, s celulitom in zatečenim obrazom. To so posledice slabo delujočega limfnega sistema, ki ga povzroča zastajanje odvečne vode.

Nadležne težave, ki vas že toliko časa obremenjuje, se lotite z napitkom WaterOut.

Kako veste, ali je WaterOut pravi napitek za vas?

Če boste na naslednja vprašanja vsaj 2x odgovorili pritrdilno, potem je WaterOut vaša pijača.

  • Se pogosto počutite napihnjene?
  • Si morate po obroku popraviti hlače oziroma popraviti pas?
  • Ste se odločili za izgubo kilogramov, vendar pri vseh poskusih naletite na enako številko na tehtnici?
  • Želite izgubiti kilograme, vendar ne veste, kako začeti?

Kako vam bo WaterOut pomagal?

Napitek WaterOut izboljša delovanje limfnega sistema in stimulira izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa. Njegove naravne sestavine pomagajo jetrom pri normalnemu delovanju. Izguba kilogramov je tako misija nemogoče vse dokler ne očistite svojega telesa. To so pokazale tudi raziskave, ki opozarjajo, da je hujšanje praktično nemogoče, če najprej ne poskrbimo za razbremenitev jeter in prebave.

WaterOut EXTREME, ki za 27% zmanjša obseg pasu, gležnjev in meč, zato omogoča ekstremno hitro in učinkovito hujšanje. Njegovo delovanje so potrdili tuji strokovnjaki, ki ga priporočajo za začetek vsakega hujšanja.

Napitek omogoča učinek drenaže, to pa zagotavljajo naravne sestavine – kombinacija patentirane učinkovine CactiNea™, ki omogoča hitre shujševalne rezultate in razstrupljanje telesa, tetivike, javanskega čaja, peteršilja, artičoke, rdečega grozdja, lubenice in hibiskusa.

In če mislite, da je zaradi učinkovin napitek težko spraviti po grlu dol, se motite – WaterOut EXTREME ima prijeten okus maline, zato si lahko napitek pripravite tudi kot osvežujoč sok.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka