Ženske z njimi izgubijo tudi 2,3 kilograma!

Pogosto dobimo vprašanja s strani strank, kako naj se lotijo hujšanja, ko pa je njihov vsakdanjik tako pester, da jim ne omogoča niti normalnega prehranjevanja, kaj šele telovadbe. Daleč od tega, da bi zagovarjali neredno prehrano in telesno neaktivnost, a rešitev je treba najti. Mi vas razumemo: tudi mi (pre)dolgo sedimo za delovno mizo in priznamo, včasih se na krožniku znajde tudi kaj takšnega, kar se ne bi smelo.

image

V duhu sodobnega življenja, ko se čas prehitro vrti, so številke pomembne. Tudi število (kakovostnih) kalorij. Pa ne, da bi jih šteli, saj vemo, da tista matematika še zdaleč ni mogoča. Pomembno je, kaj vnesemo v svoje telo, koliko (zdravih) maščob, v procesu hujšanja pa tudi, koliko ogljikovih hidratov in sladkorjev.

Zgovoren je že primer prijateljic Tine in Petre, ki gresta v četrtek po službi na kosilo. Naročita enako – hamburger, obe jih namreč obožujeta. Tina, ki pred obrokom vzame rjavo obarvano kapsulo, zaužije 58% manj maščob in 54% manj sladkorjev kot Petra, ki kapsule ne vzame. Tini se četrtkova pregreha v obliki hamburgerja ne nalaga na boke, stegna in zadnjico – Petri pa. Tina tako po mnogih letih končno mirno pričakuje poletne mesece in morske dogodivščine ...

Rekli boste, O.K., Sensilab, sliši se popolno, skorajda sanjsko – raje že povejte, kaj je to in kako naj vem, da je to tudi res? Pomislek na mestu.

Ker želimo zadovoljne stranke, izbiramo le najbolje učinkovine. Tako je tudi pri naši novi shujševalni Slimmium liniji, v kateri najdete tudi zgoraj omenjene kapsule Slimmium.

Slimmium kapsule vsebujejo naravno mešanico patentirane učinkovine ID-alG, ekstrakte listov rdeče vinske trte, kroma, vitamina B3, cejlonskega cimeta in cinka. ID-alG je naravna sestavina, ki v prebavnem traktu aktivira zaviralce encima amilaza in lipaza.

Zaviralci amilaze – ki jih najlažje opišemo kot pospeševalce razkroja škroba v sladkor – poskrbijo, da telo Tine ne prebavi 58% ogljikovih hidratov oziroma sladkorjev, zaviralci lipaze – pospeševalci razkroja maščob in sodelavci pri presnovi energije - pa preprečijo prebavo 54 % maščob, ki jih zaužije. Delovanje ID-alG je celo 3-krat bolj intenzivno od Phaseolamina, ki ga najdemo v mnogih shujševalnih pripomočkih. To je Tino popolnoma prepričalo!

Dokončno pa je padla odločitev, ko se je seznanila s študijo, ki jo je izvedlo podjetje Nexira, ki je tudi patentiralo omenjeno učinkovino ID-aIG. Nexia je povabila 60 žensk s preveliko telesno težo v 56-dni trajajočo klinično, dvojno slepo in randomizirano študijo. Razdelili so jih v 2 skupini, ena je ID-alG jemala vsak dan pred vsakim glavnim obrokom.

Pričakujte opazne rezultate!

Ugotovili so povezavo med učinkovino, ki se nahaja v kapsulah Slimmium, in izgubo telesne teže, saj so ženske po 2 mesecih:

  • v povprečju izgubile 2,8 kilograma
  • v povprečju izgubile 3,3 kilograme telesne maščobe
  • zmanjšale obseg stegen do 4 centimetrov
  • zmanjšale obseg zadnjice za do 5,8 centimetrov
  • brez težav in slabosti izboljšale videz postave in izboljšale tonus kože

image

Tina je, kljub temu da je pojedla hamburger, zaužila kar 58% manj maščob in 54% manj sladkorjev kot Petra. 

In kaj je pri tej študiji najbolj zanimivo? Udeleženke so te rezultate dosegle brez spremembe življenjskega sloga in brez telovadbe! In stranski učinki? Ni jih bilo, no, razen dodatne energije!

Če ste stari od 25 do 35 let, vas bo to zanimalo

Druga študija, ki je preverjala učinkovitost glavne sestavine Slimmium kapsul, pa je potekala na 88 ženskah, starih od 25 do 35 let, ki jim ni bilo potrebno spreminjati prehranjevalnih ali gibalnih navad. V 16 tednih so strokovnjaki spremljali njihov napredek medtem ko so 2x dnevno jemale 200-miligramski odmerek ID-alG.

Po 8 tednih jih je čakalo prvo presenečenje ...

Ženske, ki so sodelovale v študiji, so:

  • težo zmanjšale za 2,3 kilograma
  • za 1,9 kilograma zmanjšale telesno maščobo
  • za 2,4 centimetra zmanjšale obseg okoli pasu
  • za 1,7 centimetra zmanjšale obseg bokov
  • za 0,9 centimetra zmanjšale obseg stegen

... čez 16 tednov pa novo

Strokovnjaki so se nato odločili, da del skupine spremljajo tudi po koncu (uradne) študije. Del žensk je namreč nadaljeval z uporabo ID-alG. Kaj so ugotovili po 16 tednih?

  • telesno težo so dodatno zmanjšale za 3,3 kilograma
  • za 2,3 kilograme dodatno zmanjšale telesno maščobo
  • za 3 centimetre dodatno zmanjšale obseg pasu
  • za 3 centimetre dodatno zmanjšale obseg bokov
  • za 1,7 centimetra dodatno zmanjšale obseg stegen

Preostale ženske, ki z jemanjem Slimmium kapsul niso nadaljevale, niso dosegle odmevnih rezultatov.

Njihov učinek jih je tako prepričal, da je kar 72% udeleženk kapsule priporočilo naprej. Tudi vam! Nas so študije in učinki prepričali, zdaj ste na vrsti vi.