Največji sovražnik ravnega trebuha!

Morda že opazite napredek pri hujšanju, vendar ne morete doseči ravnega trebuha. Kaj pa če vam povemo, da morda ne gre za trdovratno maščobo, ampak gre preprosto za napihnjenost?

image

Otečeni gležnji, napihnjen trebuh, zabuhel obraz ... Pri doseganju telesnih ciljev so lahko vir številnih frustracij. To se zgodi, ko telo začne zadrževati vodo, in lahko znatno ovira vaš napredek pri hujšanju ter je velik demotivacijski dejavnik. Poleg tega je tako neprijetno!

Napihnjenost - sovražnik ravnega trebuha

Napihnjenost je težava, s katero se srečuje veliko ljudi, vendar kaj jo povzroča? Kaj je krivec za to nelagodje v trebuhu, ki vpliva na naš vsakdan?

Glavne razloge lahko razdelimo v dve kategoriji: zdravje črevesja in zadrževanje vode. V obeh primerih je težko ostati na pravi poti pri hujšanju.

1. Zdravje črevesja

Plini. Da, plini so glavni vzrok za napihnjenost. Povezano je lahko s tem, kaj jeste in pijete ter kako to počnete - prehitro jeste, ne žvečite dovolj, jeste stročnice, pijete gazirane pijače itd. Količina plina, ki ga proizvaja vaše črevo, je odvisna tudi od vaših prebavnih encimov in bakterij v črevesju, saj je plin stranski produkt prebave. 

Če je vaša črevesna mikrobiota v neravnovesju, tj. če je v njej več slabih bakterij kot dobrih, je glavni znak napihnjenost, saj slabe bakterije ustvarjajo presežek plinov.

Nič čudnega, da se počutite, kot da ste pogoltnili balon!

2. Zadrževanje vode

Zadrževanje vode je zelo pogosto, vendar je lahko zelo neprijetno: poleg napihnjenosti povzroča tudi zabuhlost. Eden od načinov, kako ugotoviti, ali zadržujete vodo, je, da si ogledate svoj obraz. Ali so vaša lica in podočnjaki zabuhli? To je prvi znak! 

K zadrževanju vode prispeva več dejavnikov: velik vnos natrija, dehidracija, dolgotrajno sedenje ali stanje, hormonska nihanja in suh zrak.

Resnično je žalostno, kako enostavno je priti do tega, da ne moremo več obleči svojih najljubših kavbojk!

Odpravite napihnjenost z WaterAway Biotic

Sprememba življenjskega sloga in prehrane se morda zdi prava stvar, vendar morda ne bo prinesla želenih hitrih rezultatov. Priporočamo, da WaterAway Biotic postane del vašega vsakdana - 87* % uporabnikov je bilo zadovoljnih z rezultati!

WaterAway Biotic je naravni diuretik s probiotičnim učinkom za lajšanje napihnjenosti in preprečevanje zadrževanja vode. 

  • Koristen probiotik za črevesje
  • Poveča izločanje vode do 27* %
  • Zmanjša napihnjenost za 60* %
  • Spodbuja izgubo odvečne telesne teže
  • Znebite se napihnjenosti v enem koraku! Preizkusite WaterAway Biotic še danes in prejmite 1 BREZPLAČNO škatlico.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka