Antonija: „Kakovost mojega življenja se je izboljšala!“

Antonija je mlada strokovnjakinja, ki rada teče, plava, preživlja čas z družino in poučuje ples.

image

Antonija je zelo športno aktivna in skrbi za zdravje, vendar je težko usklajevati delo, družinsko življenje in osebne interese, zato se je pogosto počutila preobremenjeno in je imela težave s spanjem. Na tem mestu lahko pomaga AdrenaLux iz podjetja Sensilab, naravno prehransko dopolnilo, ki uravnava stres in kortizol!

Antonija je oboževalka naših vitaminov že od leta 2020!

Antonija trpi za nekaterimi alergijami, zato je previdna pri izbiri izdelkov, ki jih uporablja. Sensilab ji popolnoma ustreza, saj so vsi naši izdelki popolnoma naravni.

Na vrhuncu sezone prehladov in gripe ima Antonija rada pri roki naše izdelke: "Uporabljala sem vaše multivitamine, vitamin D3 in vitamin C, tako 500 mg kot 1000 mg. Še posebej všeč so mi prehranska dopolnila, ki vsebujejo vitamin C, saj mi po boleznih pomagajo hitreje okrevati."

"Redno uporabljam magnezijeve šumeče tablete, gre za odličen izdelek. Kadarkoli se po službi počutim utrujeno ali mi pade energija, a imam še veliko družinskih obveznosti, si zmešam kozarec magnezija. Ta mi pomaga, da se zbudim."

"Odkar uporabljam AdrenaLux, je moj spanec veliko bolj miren."

Antonija je poskušala uskladiti delo, družinske obveznosti in čas zase, vključno z vadbo, zato je potrebovala nekaj, kar bi ji pomagalo obvladovati stres in nespečnost: "Moj najljubši izdelek, ki ga najpogosteje uporabljam, je AdrenaLux. Odkar ga uporabljam, je moj spanec veliko bolj miren."

"Pred spanjem si rada privoščim skodelico čaja Relax tea, ki me takoj pomiri in sprosti ter mi pomaga zaspati. Res je super."

"Lažje obvladam vsakodnevne stresne situacije."

Po približno mesecu dni uporabe AdrenaLuxa, je Antonija začela opažati izboljšanje: "Najbolj opažam, da bolje spim in se počutim bolj mirno. Lažje se spopadam z vsakodnevnimi stresnimi situacijami. Bolj sem zadovoljna s svojim telesom in videzom, bolj sem sproščena, mirna in srečna."

Za svoje zdravje in dobro počutje pa bo skrbela še naprej in želi si še več pozitivnih učinkov: "Upam, da mi bo naslednjič WaterOut pomagal pri napihnjenosti."

Ali ste vedeli,da ...?

Medtem ko ste zaradi kratkotrajnega stresa bolj učinkoviti in bolje pripravljeni na premagovanje ovir, je dolgoročni stresni odziv 'beg ali boj' zelo škodljiv za vaše telo. Ker vas nenehno drži v stanju visoke pripravljenosti, lahko preobremeni telo in sčasoma privede do izčrpanosti ali izgorelosti.

"Kakovost mojega življenja se je izboljšala."

"Izboljšala se je kakovost mojega življenja, saj bolje spim, se lažje spopadam s stresom in imam več energije za vsakodnevne obveznosti in življenjske izzive."

"Izdelke Sensilab priporočam vsem, saj so vrhunske kakovosti, naravni, brez dodatkov, cenovno ugodni in na splošno učinkoviti!"

image

Čeprav je Antonija na splošno zadovoljna s Sensilabom, je še posebej navdušena nad izdelkom AdrenaLux: "AdrenaLux bi vsekakor priporočila vsem, ki živijo razgibano življenje, se trudijo uskladiti družinsko in zasebno življenje ter se spopadajo s stresom in pomanjkanjem spanja."

Ali ste vedeli, da ...?

Ašvaganda, glavna naravna sestavina prehranskega dopolnila AdrenaLux, je majhen grm z rumenimi cvetovi, ki izvira iz Indije in jugovzhodne Azije. Študija je pokazala, da se je pri udeležencih, ki so 8* tednov jemali ekstrakt ašvagande, znatno znižala raven stresnega hormona kortizola, izboljšala pa se je tudi kakovost spanja.1

AdrenaLux prinaša neverjetne koristi za telesno in duševno zdravje

AdrenaLux je 100% naravno prehransko dopolnilo, ki blaži stres z uravnavanjem stresnega hormona kortizola. Zmanjšuje fizični in psihični stres, simptome izgorelosti ter izboljšuje zbranost in razpoloženje.

  • Zmanjša splošni stres za 62,2*%
  • Zmanjša nespečnost za 67*%
  • Izboljša vašo koncentracijo za 2*x
  • Izboljša miselno osredotočenost in spomin
  • Popolnoma brez hormonov in 100% na rastlinski osnovi

Še danes izkoristite posebno ponudbo in se pridružite Antoniji na poti do mirnejšega, bolj sproščenega življenja in boljšega spanca z izdelkom AdrenaLux!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

VIR:

1 Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved July 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha