Assunta je zopet v formi zahvaljujoč TummyToxu!

Assunta je mama in lastnica trgovine z barvami. Čeprav nikoli ni imela večjih težav s prekomerno telesno težo, je po porodu imela težave z odvečnimi kilogrami, ki jih je nabrala med nosečnostjo. Predvsem pa je želela odpraviti napihnjenost, težavo, ki jo je vsak dan začela pestiti že zgodaj zjutraj.

Toda potem, ko je dala priložnost TummyToxu, se je uspela vrniti v odlično formo. Zopet se počuti lepo in nima namena prenehati z uporabo!

image

Napihnjenost: težava, ki je Assunto začela mučiti že zgodaj zjutraj!

Assunta nam je povedala, da ni imela težav samo z izgubo odvečnih kilogramov, ki jih je pridobila med nosečnostjo, temveč se je morala boriti tudi z nenehno napihnjenostjo, ki se je začela takoj, ko je vstala iz postelje.

V tem obdobju pa je počasi izgubljala svojo samozavest: vsakič, ko se je pogledala v ogledalo, je imela težave pri prepoznavanju same sebe, na koncu pa je nosila le še ohlapna oblačila, s katerimi je prikrila svoj trebuh. Ni se počutila več dobro v svoji koži. Assunta ni več verjela, da se lahko še kdaj počuti tako dobro, kot se je pred nosečnostjo!

Vendar se je pojavil nepričakovani zaveznik: TummyTox!

Nekega dne je Assunta med brskanjem po spletu po naključju odkrila TummyTox in se odločila, da mu da priložnost zaradi njegovih povsem naravnih sestavin, enostavne uporabe, številnih pozitivnih ocen, ki so jo prepričale, in neverjetno dostopne cene.

Svojo pot je začela tako, da je kupila mesečno zalogo Booty Tone, Night Burner Drink in My Skinny Tea ter nato v drugem mesecu v svojo rutino vključila še Slim Tummy Caps in bonbone Shine Bright.

Prva vidna sprememba? Že po nekaj dneh uporabe!

Prvo izboljšanje, ki ga je opazila Assunta, je bilo znatno zmanjšanje napihnjenosti že po nekaj dneh uporabe, čemur je sledila izguba vseh odvečnih kilogramov v naslednjih nekaj mesecih. Uporabo izdelkov je kombinirala z dieto in vadbo. Poleg tega je opazila občutno zmanjšanje apetita, tako da zdaj veliko bolje obvlada napade lakote, ti pa so manj pogosti.

Prebujanje brez neprijetnega občutka napihnjenosti je Assunti dalo energijo in motivacijo, ki jo je potrebovala, da nadaljuje svojo pot z izdelki TummyTox. Sedaj lahko brez večjih težav sledi dieti, pri kateri v telo vnese le 1100 kalorij na dan, in čez dan popije dovolj tekočine.

imageAssunta se zopet počuti fit in privlačno!

Vključitev izdelkov TummyTox v vsakodnevno rutino je Assunti pomagalo, da je ponovno pridobila lepo oblikovano postavo, ki jo je izgubila med nosečnostjo, da ima zopet raven trebuh, da se je znebila odvečne maščobe (predvsem okoli trebuha) in da ima bolj čvrsto zadnjico. Zdaj se zopet počuti fit, lepo in privlačno, njeno telo pa je vitko in lepo oblikovano!

Poleg tega je tako zadovoljna, da zdaj lahko TummyTox priporoči tudi vsem svojim prijateljem in znancem. Svojim najljubšim izdelkom se ne namerava odreči, saj so postati sestavni del njenega vsakdana.

Preizkusite Assuntine najljubše izdelke v tem super paketu za hujšanje!

Paket združuje naše najbolj prodajane izdelke za najmočnejši učinek - 4 izdelki v 1 paketu za popolno preobrazbo telesa!

  • Pomaga pokuriti več kalorij
  • Prepreči nabiranje novih maščob
  • Deluje podnevi in ponoči
  • Na naraven način zavira apetit in prepreči večerno lakoto
  • Spodbudi prebavo in pospeši metabolizem
  • Pomaga, da lažje zaspimo in sprostimo um in telo