Christèle je našla ravnovesje

Christèle, zaposlena mama treh otrok, ki se rada sprošča na sprehodih v naravo s prijatelji in otroki ter se navdušuje nad fotografijo. Vseeno pa ji je zaradi napornega in sedečega načina življenja primanjkovalo energije. Potrebovala je spremembo ... Preberite, kaj je našla!

image

Ko je iskala rešitev za svoje težave in pomoč pri ponovnem vzpostavljanju življenjskega ravnovesja, si je pomagala z internetom - tam je našla ThyroLux.

„Zopet imam veliko energije!“

„Visokokakovostne sestavine, to, da izdelek ne vsebuje hormonov, in ugodno razmerje med ceno in kakovostjo so me prepričali, da preizkusim izdelke.“

Ko se je odločila, da jih preizkusi, ni bila razočarana!

„ThyroLux sem začela jemati pred 6* meseci in opazila, da sta se mi izboljšala tako metabolizem kot spanec. Moja koža in lasje so videti veliko bolje. Ponovno se osredotočena, moje razpoloženje pa se je izboljšalo. Poleg tega imam zopet veliko energije!“

„ThyroLux me je rešil!“

„ThyroLux me je rešil! Z menopavzo sem občutila hormonsko neravnovesje. ThyroLux in M-Pause sta mi skupaj pomagala, da sem se počutila bolj mirno in polno energije. Še posebej pri druženju z mojimi otroki! Počutim se v formi, čeprav imam pretežno sedeč način življenja. Občutim lahkotnost, moje počutje pa je boljše.“

In ko jo vprašamo, ali bi naše izdelke priporočila prijateljem, odgovori: „Da, priporočam!“

V življenju iščete ravnovesje? Tukaj je.

ThyroLux spodbudi presnovo, dviguje raven energije in lajša vse najpogostejše težave, povezane s premalo delujočo ščitnico - kot je pomanjkanje energije, kot pravi Christèle.

M-Pause pomaga uravnati raven estrogena in močno zmanjša simptome menopavze in perimenopavze, zmanjša nočno potenje in vročinske oblive ter omogoča lažje hujšanje in vzdrževanje teže.

Oba sta močna izdelka, narejena na rastlinski osnovi in brez hormonov! Uporabljajte oba in se poslovite od nenehne utrujenosti, vročinskih oblivov in drugih simptomov, povezanih z menopavzo!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka