Denisa: „Počutim se bolje in sem navdušena nad svojo postavo!“

Ime mi je Denisa in stara sem 26 let. Sem kontrolorka kakovosti in opravljam triizmensko delo. Zaradi takšnega načina dela je moja teža nihala in padala - moje telo je bilo zelo utrujeno.

image

Blagovno znamko Slimmium sem našla na spletu - takoj sem jo morala preizkusiti! Zdaj se počutim bolje, sem srečna in navdušena nad svojo postavo!

Moja samozavest je bila nizka

Moja postava je polna. Vedno sem se borila z napihnjenostjo trebuha in otekanjem nog. Pogosto sem se počutila utrujeno, imela sem nihanja razpoloženja, moja samozavest pa je bila nizka.

Ničesar nisem imela za izgubiti!

Na spletni strani sem veliko prebrala o izdelkih in zanimalo me je skoraj vse. Predvsem so me navdušile naravne sestavine in mnenja strank. Za trenutek sem oklevala, vendar sem na koncu ugotovila, da nimam ničesar za izgubiti.

Neverjeten učinek izločanja odvečne vode in kurjenja maščob

Najprej sem uporabljala Aquaslim** 1* mesec. Zdaj ga uporabljam ponovno, saj je neverjeten pripomoček za izločanje odvečne vode iz telesa. Priporočila sem ga celo svoji mami, ki ima težave z otekanjem in tudi ona je bila zelo navdušena.

Poleg tega sem ponovno začela uporabljati AdipoSlim EXTREME.*** Čutim, da je moj trebuh bolj raven. Izdelek ima odličen učinek pri kurjenju maščob.

V 3* tednih sem izgubila 5* kg

Spremembo sem opazila po 2* dneh uporabe - počutila sem se spočita, polna energije in zelo zadovoljna. Noge niso bile več tako otekle, trebuh pa manj napihnjen. Nisem mogla verjeti!

Najprej sem v 2* tednih shujšala za 3* kg, nato pa sem izgubila še več teže - v 3* tednih skupaj 5* kg. Svojo konfekcijsko številko sem znižala za eno številko, okoli pasu pa izgubila 4* cm. Najpomembnejša sprememba pa je bil zmanjšan obseg stegen!

Moje razpoloženje se je izboljšalo

Zdaj, ko sem se znebila otekanja nog, sem zagotovo veliko boljše volje. Zahvaljujoč temu sem začela telovaditi in se bolj zdravo prehranjevati. Oblačila so mi zdaj ohlapnejša, moja želja po sladkarijah in slanih prigrizkih pa se je zmanjšala!

Zopet se počutim kot jaz

Odkar uporabljam izdelke, se je moje življenje zelo spremenilo. Sem bolj samozavestna in veliko bolj zadovoljna s svojo težo. Izdelke Slimmium želim priporočiti vsem, ki se soočajo z enakimi težavami kot jaz. Zahvaljujoč izdelkom Slimmium se počutim kot jaz in sem spet zadovoljna.

Preizkusite tudi sami!

Naši prodajni uspešnici - Denisina najljubša izdelka - AdipoSlim EXTREME*** in Aquaslim EXTREME** zagotavljata hitro odpravo napihnjenosti, učinkovite rezultate pri hujšanju in raven trebuh.

Kapsule AdipoSlim EXTREME*** so edinstvene kapsule za kurjenje maščobe, ki ciljajo na trebušno maščobo. Njihovo delovanje 2 v 1 pospeši kurjenje maščob in prepreči kopičenje maščobnih celic.

Dokazani rezultati: Zmanjša trebušno maščobo do 50* % in obseg pasu do 7,5* cm. Študija je potrdila: povprečna izguba teže v 12* tednih znaša 3* kg.

Diuretični napitek Aquaslim EXTREME** zagotavlja vidne rezultate hujšanja že v nekaj dneh: zmanjša napihnjenost do 60* %, izloči do 27* % odvečne vode iz telesa in zmanjša občutek težkih nog za do kar 67* %!

Klinično dokazani učinki - zdaj se lahko počutite lažje!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

**Stranka je uporabila drugo različico našega napitka WaterOut EXTREME. Učinkovitost in sestavine ostajajo enake.

***AdipoSlim EXTREME je zdaj AdipoBurn EXTREME – izdelek ima novo ime, a enako močno in učinkovito formulo!

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka