Salome je na dopustu ostala brez besed

Iskrena in vedno pozitivna Salome je z nami delila ...

image

Salome nam je zaupala, da se že celo življenje bori z odvečno težo, v zadnjih letih pa njena teža še bolj niha. “Kile gor, kile dol - celo življenje “fajtam” s kilogrami! Da o napihnjenosti sploh ne govorim. Pogosto jem ogljikove hidrate, zato se mi v telesu zadržuje odvečna voda. Ko se pogledam v ogledalo, včasih vidim hruško, včasih jabolko. Saj poznate te občutke, kajne?!”

“Bolj star, bolj nor... Ne! Bolj star, bolj močen, bi jaz temu rekla.”

“Poskusila sem različne diete, rada bi bila kot nekoč, pa žal ne gre in sem se sprijaznila s tem. Bolj star, bolj nor... Ne! Bolj star, bolj močen, bi jaz temu rekla. Lahko pa vseeno sama kaj naredim, manj jem in seveda bolj zdravo. Tudi brez gibanja ne gre. Ko sem slišala, da imam preobremenjena jetra, me je še bolj prepričalo, da bom morala nekaj narediti.”

Salome se je odločila, da najprej naredi nekaj sprememb pri svoji prehrani. Ker pa se je bližal čas dopusta, je vseeno iskala še dodatno pomoč: “Zato sem se odločila za prehranska dopolnila, ki mi bodo pomagala in pospešila proces, da pridem do želenega rezultata.”

“Odločila sem se za top izdelke!”

Na spletu je našla izdelke Sensilab in zase izbrala paket Misija raven trebuh z napitki WaterOut EXTREME in kapsulami Hepafar forte. Oba izdelka je pridno uporabljala in izkazalo se je, da je bila izbira še kako prava, saj so se že hitro pokazali rezultati.

WaterOut EXTREME je odlična pomoč na začetku vsake diete. Okusen malinov napitek pospeši odvajanje odvečne vode in toksinov iz telesa, zmanjša napihnjenost in vidnost celulita, hkrati pa nas spodbudi, da popijemo več tekočine, kar je ključen korak pri uspešnem hujšanju.

Kapsule Hepafar forte PREMIUM s patentiranim izvlečkom pegastega badlja očistijo, obnovijo in ščitijo naša jetra, povečajo energijo in podpirajo presnovo maščob v jetrih. Zdaj z izboljšano, PREMIUM sestavo z dodanim ingverjem, ki pomaga urediti prebavo in uravnavati vnetni odziv.

Hujšanje na dopustu = misija nemogoče?

Misija raven trebuh pa je bila postavljena pred največjo preizkušnjo, ko se je Salome poleti odpravila na počitnice na Malto. Na dopustu prav vsi radi preizkušamo lokalne specialitete, privoščimo si kakšno dobroto ali koktajl več in malo več lenarimo. In tudi Salome ni izjema ...

Ampak Hepafar in WaterOut je tudi tokrat nista pustila na cedilu: "Moram povedat, da sem na dopustu dobro jedla in pila. Saj vsi dobro vemo, kako ga "biksamo" na počitnicah. In nisem se nič zredila – celo shujšala sem! Moje počutje je odlično, ne čutim več napihnjenosti in počutim se lahkotno.”

Želite zmanjšati obseg trebuha, razstrupiti svoja jetra in se znebiti napihnjenosti? Začnite Misijo raven trebuh tudi vi in resetirajte svoje telo. Salome je prepričana: “Če je meni pomagalo, bo zagotovo tudi vam!”

“Paket uporabljam že dobra 2 meseca in moram povedat, da sem lepo zravnala svoj trebuh. In enostavno, zakaj si ne bi pomagali, če si lahko. Če se želite počutiti lahkotno, lahko rečem celo svobodno, potem si naročite svoj paketek tudi vi!”

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 81,99 €
Ogled izdelka