Filipa: „Izgubila sem že 7* kg in si povrnila veselje do življenja.“

Ime mi je Filipa, sem mama dveh otrok, v službi pa pomočnica vodje.

Že od nekdaj imam težave s telesno težo, pred kratkim pa sem izvedela, da je to delno povezano s ščitnico. Nikoli nisem mogla shujšati in ne glede na to, kako zelo sem se trudila slediti zdravi prehrani, se je številka na tehtnici nenehno večala.

Zaradi tega se nisem počutila srečno ali samozavestno in nenehno mi je primanjkovalo energije za preživljanje kakovostnega časa z otroki. 

image

Dobra prijateljica mi je priporočila Sensilab in na ta način sem odkrila ThyroLux in čaj Hepafar.

Sestavine in učinkovitost izdelka so pritegnile mojo pozornost in kmalu po nakupu sem tudi sama opazila pozitivne učinke.

„Zopet uživam v življenju“

Porušeno hormonsko ravnovesje, povezano s ščitnico, mi je za nekaj časa vzelo veselje do življenja, zahvaljujoč Sensilabu pa sem zopet našla ravnovesje in smisel življenja. Prej sta bila kavč in postelja moj najljubši prostor za preživljanje časa. Zdaj spet uživam v življenju in času s svojo družino, na način, ki si ga zaslužijo oni in jaz. Ne izgubite upanja, Sensilab je tu, da nam pomaga ponovno najti fokus, dobro počutje in veselje.

„S Sensilabom sem shujšala 7* kg“

Z izdelki Sensilab sem izgubila že 7* kilogramov in si povrnila veselje do življenja. Zopet imam energijo za igro z otroki in končno opažam razliko v svoji teži, o kateri sem sanjala. Z 82* kilogramov sem prišla na 75.* Vsakdo, ki ima težave s ščitnico, verjetno razume, kako velik dosežek je to.

Odkar sem prvič poskusila izdelke Sensilab, se počutim zadovoljno v svojem telesu. ❤️ Končno mi je uspelo premagati nespečnost in doseči miren spanec. Opazila sem, da so se izboljšali moje razpoloženje, raven energije in koncentracija.

„Moja mama je v 3* tednih izgubila 2* kilograma“

Kmalu sem opazila, da sem manj napihnjena in da v telesu zadržujem manj vode - poročni prstan mi je zopet prav, moj prst zaradi njega ne postane več vijoličast.

Pri delu sem postala bolj energična in odločna. Tudi v zasebnem življenju sem srečnejša. Izdelek sem z veseljem priporočila svoji mami, saj ima tudi ona težave s ščitnico. V 3* tednih ji je uspelo izgubiti 2* odvečna kilograma.

*Upočasnjena ščitnica = upočasnjena presnova

Ščitnica je majhna žleza v predelu vratu, ki določa, kako hitro kurimo kalorije. Ščitnica s pomočjo hormonov nadzoruje naš metabolizem in porabo energije. Pri upočasnjeni ščitnici telo ne more proizvesti dovolj ščitničnih hormonov, kar upočasni vse procese v telesu, vključno s kurjenjem maščob.

ThyroLux nudi ščitnici podporo brez hormonov z 9 sinergijskimi sestavinami vrhunske kakovosti za učinkovito lajšanje simptomov in optimalno delovanje ščitnice.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas

20-DNEVNI PROGRAM
-38%
Akcijska cena 17,99 € Redna cena 28,98 €
Ogled izdelka