Henna: "Svoje težave končno puščam za sabo."

Henna je 34-letna vodja ekipe v tovarni na Finskem. Že dolgo se bori z odvečno težo in hudim pomanjkanjem energije. Zahvaljujoč izdelkom Sensilab je končno obrnila novo stran, rezultati pa so neverjetni!

Želite izvedeti, kako ji je uspelo? Preberite njeno zgodbo o uspehu.

image

Henna se je znašla v težkem položaju

"Delam kot vodja ekipe. Skrbim za različne dejavnosti in moram biti skoncentrirana od začetka do konca. Včasih sem čez dan popila tudi do pet skodelic močne kave,'' pove.

''Ko sem prišla domov, sem bila včasih tako izčrpana, da sem vsa gospodinjska opravila prihranila za vikend. V zadnjem letu in pol sem skoraj dvakrat doživela izgorelost,'' razkrije.

Težava pa ni bila samo ta.

Stres je vplival tudi na njen apetit in razpoloženje

"Nenehno sem bila lačna, zato sem vedno imela s sabo razne prigrizke,'' prizna.

In tako se je Henna zredila: "Z nenehnim uživanje prigrizkov namesto rednih obrokov zelo hitro pridobimo na teži, še posebej, če ne telovadimo, ker smo preveč utrujeni, da bi to počeli!"

Posledično se Henna, tako kot mnoge druge ženske po svetu, v svojem telesu ni počutila dobro. Vse to pa je vplivalo na njeno razpoloženje, samozavest in način življenja.

"Moje telo je pogosto vplivalo na moje razpoloženje. Želela sem nositi tesna oblačila in se počutiti seksi, vendar sem pridobivala na teži in se nisem počutila prijetno v ničemer drugem kot v majici in širokih kratkih hlačah."

Potem je našla rešitev!

Med brskanjem po socialnih omrežjih sem našla izdelke Sensilab.

Njeno pozornost je najbolj pritegnil Slimmiccino. Ker ji je kava vedno pomagala prebroditi stresne dni in je bila zaradi nje bolj osredotočena, je vedela, da mora poskusiti.

"Moje telo je nujno potrebovalo pomoč. Hujšanje in pospešitev metabolizma je bilo točno tisto, kar sem potrebovala. Poleg tega sem želela razbremeniti posledice stresa, zato sem se odločila, da poskusim tudi AdrenaLux."

Prve rezultate je opazila že po nekaj dneh uporabe

Henna je bila presenečena, kako hitre in drastične so bile spremembe.
"Vsak dan sem polna energije, imam jo od jutra do večera in ni mi več potrebno piti prevelikih količin kave."

Prav tako je opazila, da ni več napihnjena, močno sta se izboljšala njena prebava in spanec. To pa še ni vse.

"Nenehni močan občutek lakote je izginil in ni mi več potrebno ves čas nekaj jesti. Tudi želja po sladkarijah je izginila. Manjša želja po hrani in manj prigrizkov je pripeljalo tudi do hujšanja in kmalu sem se počutila zopet dobro v svoji koži."

Henna ne bi mogla biti srečnejša. "Zdi se, kot da bom svoje težave končno pustila za sabo!"

Slimmiccino - super kava za učinkovito hujšanje in več energije

Slimmicicino, z delovanjem 4 v 1, vam lahko pomaga pri kurjenju maščob, zaviranju apetita, preprečevanju nastajanja novih maščobnih zalog in povečanju ravni energije. Je kot običajna kava, vendar s super močmi za hujšanje. Hujšanje še nikoli ni bilo tako enostavno ali tako okusno!