Ioana: "Po enem mesecu* sem shujšala več kot po 6 letih* diete in treninga!"

Ime mi je Ioana. Poleg vsakodnevnega dela v pisarni sem honorarno tudi potovalna blogerka. Pred začetkom pandemije sem se nenehno borila z odvečnimi kilogrami in prehrano. Sem oseba, ki v pisarni ostane tudi do 12 ur dnevno. In kar se hrane tiče -  nanjo se spomnim le, ko sem lačna.

image

Poleg tega vsak dan treniram. Hodim v fitnes, tečem, se ukvarjam s pilatesom in jogo. Preizkusila sem že skoraj vse vaje, ki obstajajo. 6 let sem se trudila shujšati, vendar ni bilo učinka, ne gleda na to, kaj sem počela. Nikakor se nisem mogla spustiti pod 73 kilogramov.*

''Frustracija me je spremljala tudi doma''

Ko je prišla pandemija, je bilo še težje. Kamorkoli sem se v hiši obrnila, povsod so bili prigrizki. Edino, kar me je resnično sproščalo, je bilo kuhanje. Tako sem se po nekaj mesecih zdredila in dosegla 75 kilogramov.*

''Šport je del mojega življenja''

Sem dinamična oseba in ena izmed prvih stvari, ki mi je pomagala, da se vrnem na stare tire, je bil spletni program vadbe. Tako so kilogrami padli na 73-72.*

''Rešitev sem našla na Facebooku''

Tam sem se prvič srečala z izdelki Sensilab. Rekla sem si, da nimam kaj izgubiti, če poskusim. Tako sem naročila FatBurn 2000 in WaterOut EXTREME.

FatBurn 2000 je primeren za vsakogar, ki išče hitre rezultate

Že po prvi steklenički FatBurn 2000 sem občutila spremembo. Stekleničko sem spila pred treningom in po samo 15 minutah sem se potila bolj kot po običajnem enournem treningu. Odlično! Nadaljevala sem z uporabo in na koncu zmanjšala odstotek telesne maščobe z 28,8* na 27,1*.

''Napihnjenost in otekanje prstov sta izginila v 2 dneh*''

Vedela sem, da moje telo zadržuje vodo. Najbolj očitno je bilo v dnevih PMS-a in takrat, ko sem pojedla preveč slane hrane. Zato se ne čudim, da je WaterOut EXTREME postal moj vsakdanji sopotnik. Pomagal mi je odpraviti napihnjenost in poskrbel, da vsak dan vnesem zadostno količino tekočine v telo. Po 2 tednih* uporabe sem obseg pasu zmanjšala s 86 cm* na 78 cm*. Jasno je, da WaterOut EXTREME in jaz ostajava prijatelja.

''Kilogrami so se začeli počasi in učinkovito topiti''

Ker sem velika ljubiteljica kave ter cenim aromatičen okus brez dodanega sladkorja, sem preizkusila Skinnyccino. Priporočam ga vsem, ki želijo brez slabe vesti poseči po drugi skodelici kave - ima namreč samo 8 kalorij - in obenem shujšati. Posebno mi je všeč v toplih dneh. Takrat ga zmešam z zelo hladnim mlekom in uživam ob pitju ledene kave.

''Sedaj sem pomirjena in verjamem, da bom dosegla svoj zastavljen cilj''

Konec meseca mi je tehtnica pokazala 69,9 kg*! Sedaj sem bolj samozavestna. Nadaljevala bom z uporabo Sensilab izdelkov, z mano gredo tudi na dopust.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.