Katherin: “S pomočjo TummyToxa sem shujšala in pridobila več energije”

Živjo, sem Katherin, prihajam iz Venzuele, vendar živim na Portugalskem že skoraj 11 let. Delam na področju marketinga, bila pa sem tudi učiteljica plesa.

Moja strast so živali in uživanje dobre hrane, predvsem hrane s severa.

Vedno sem bila vitka. Šele ko sem začela potovati, sem se zredila, a je to bilo le začasno. Z zaprtjem zaradi epidemije pa se je stanje poslabšalo in prekomerna teža je vplivala tudi na moje zdravje.

Zato sem se odločila, da začnem s hujšanjem.

image

“Všeč mi je bilo, kako znamka TummyTox ceni svoje stranke”

Večkrat sem na spletu zasledila oglase in podjetje se mi je zdelo zanimivo, prav tako izdelki in njihova sestava. Odločila sem se, da jih preizkusim.

Začela sem januarja in ena izmed stvari, ki mi je bila najbolj všeč, je bil način, kako predstavijo sestavine, ki so v izdelkih, potem pa seveda tudi vse ostale informacije o njih.

Všeč mi je bil tudi način, kako blagovna znamka TummyTox ceni svoje stranke in poskrbi za neko dodano vrednost – pošiljanje e-priročnikov za uspešno hujšanje itd. Zame to izdelku doda veliko vrednost.

“Nikoli nisem pozabila na svoje prioritete”

Zame sta najboljša izdelka (in tista, ki ju največ uporabljam) Tummy Fit in Slim Tummy Caps. Z njima sem shujšala in pridobila več energije.

Prve učinke sem začela opažati že po nekaj tednih uporabe.

Nikoli nisem pozabila na svoje prioritete, le dodala sem še dve (nadzor nad telesno težo in zdravje).

“Na splošno se počutim bolj zdravo in sem polna energije”

Med hujšanjem nisem nikoli občutila nobene spremembe na čustveni ravni, nasprotno, pridobila sem več energije in postala še bolj sproščena, saj sem videla izboljšanje glede fizične pripravljenosti.

Na splošno se počutim bolj zdravo in sem polna energije.

Prav tako bi rada pustila sporočilo za tiste, ki so še neodločeni: Preizkusite! Ne pozabite, da je potrebno poskrbeti tudi za uravnoteženo prehrano in vadbo, saj dopolnila niso čarobni pripomoček, ampak odlična pomoč.

Če želite videti rezultate, morate spremeniti svoj življenjski slog. Sčasoma boste opazili rezultate in se ne boste več želeli vrniti nazaj.

Katherin je izbrala trojni učinek v enem pakiranju

Paket Popolna preobrazba vsebuje čaj za razstrupljanje, napitek za kurjenje maščobe in kapsule, ki pomagajo zmanjšati apetit.

  • Fat Burner Drink je močan topilec maščobe, ki spodbuja presnovo in pospešuje kurjenje kalorij. Vsebuje L-karnitin, ki pretvarja maščobo v energijo in prinaša rezultate daljše vadbe, čeprav so treningi kratki.
  • Slim Tummy Caps je izjemno naravno prehransko dopolnilo za hujšanje z Garcinio Cambogio, ki zmanjša občutek lakote in preprečuje nalaganje maščobnih celic.
  • My Skinny Tea je okusen čaj, ki pomaga pri hujšanju. Na naraven način pospeši proces kurjenja maščobnih oblog tako, da spodbudi metabolizem k učinkovitejšem delovanju, njegova mešanica sestavin pa preprečuje nastajanje novih maščob.