Lenka je v enem letu izgubila 20* kg!

Lenka prihaja iz Češke in svoj prosti čas najraje preživlja z otroki. Pripoveduje, da je pred porodom imela bolj športno postavo, po nosečnosti pa je pridobila dodatne kilograme, ki jih je težko izgubila. Lenka je spoznala, da mora v svojem življenju nekaj spremeniti, če si želi povrniti staro postavo; tako je odkrila Sensilab.

Zahvaljujoč našim izdelkom in njeni vztrajnosti je dosegla svoje cilje. Preberite več o tem, kako je Lenka uspešno opravila svojo shujševalno pot!

image

Lenka si je po zadnji nosečnosti, ko je pridobila na telesni teži, želela shujšati, zvišati raven energije in izboljšati splošno počutje. Na spletu je po naključju odkrila Sensilab in prebrala številne pozitivne ocene strank, ki so hvalile uporabo naravnih sestavin te blagovne znamke. Odločila se je, da bo oddala prvo naročilo in preizkusila te izdelke v upanju, da ji bodo pomagali tudi pri hujšanju.

Lenka je v enem letu izgubila 20* kg!

„Ko so mi oblačila začenjala biti precej ohlapna, sem morala zamenjati celotno garderobo.“

Lenka je kapsule Fat Out! Thermo Burn in AdipoBurn uporabljala eno leto. Od začetka uporabe je skupaj izgubila kar 20* kg!

„Sprva nisem opazila nobenih sprememb, vendar so moji prijatelji komentirali, da sem shujšala. Po enem mesecu so mi oblačila začenjala biti precej ohlapna in morala sem zamenjati celotno garderobo.“

Lenko smo vprašali, katera je najpomembnejša sprememba, ki jo je doživela, odkar je začela uporabljati izdelke Sensilab.

„Moje razpoloženje se je izboljšalo, noge niso več otekle, povečala sem telesno aktivnost. Zdaj se počutim zelo dobro in nimam zdravstvenih težav.“

image

Ali ste vedeli …?

• Z vadbo lahko preprečite nabiranje kilogramov in pomagate vzdrževati izgubo odvečne telesne teže. Redni obiski telovadnice so odlični, vendar ne skrbite, če ne morete posvetiti veliko časa vsakodnevni vadbi. Vsaka aktivnost je boljša kot nobena. Če želite izkoristiti prednosti vadbe, bodite bolj aktivni čez dan - namesto z dvigalom pojdite po stopnicah ali pa pospešite tempo pri opravljanju gospodinjskih opravil. Ključna je doslednost.

• S hujšanjem zmanjšate obremenitev srca in normalizirate krvni tlak. 

Povečajte svoj potencial za kurjenje maščob hitro in enostavno!

Lenka je uporabila Fat Out! Thermo Burn, ki je revolucionaren topilec maščob - pospešuje metabolizem in spodbuja termogenezo (dvig telesne temperature). Tako v kratkem času pokuri več kalorij, tudi med počitkom! Ne samo to, Fat Out! Thermo Burn poveča tudi raven vaše energije in podpira normalno delovanje hormonov.

Uporabila je tudi AdipoBurn XXL, še eno edinstveno sredstvo za kurjenje maščob, ki cilja na trebušno maščobo. Pot do ravnega trebuha je zdaj enostavna zahvaljujoč njegovemu delovanju 2 v 1: pospeši kurjenje maščob in preprečuje rast maščobnih celic.

Pridružite se več kot 2,6 milijonoma strank po vsem svetu, kot je to storila Lenka, in začnite svojo shujševalno pot še danes. Izguba teže še nikoli ni bila tako preprosta. Preizkusite in se prepričajte sami!

Še danes si zagotovite svoj izdelek. Pohitite, ta izjemna akcijska ponudba je na voljo le kratek čas!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC TREBUŠNE MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 27,99 € Redna cena 83,97 €
Ogled izdelka
KURJENJE MAŠČOB
-64%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 72,97 €
Ogled izdelka