„V 1* letu sem izgubila 20* kg!“

Pred nekaj meseci smo prejeli mnenje čudovite stranke Sensilab, ki je želela deliti neverjetno zgodbo o uspehu z nami in vsemi, ki bodo brali naš blog! Postavili smo ji nekaj vprašanj, da bi izvedeli več o njej in njeni preobrazbi.  

Spodaj si lahko preberete virtualni intervju 1 na 1, ki ga je z njo opravila naša Eva. 

image

Eva iz Sensilaba: Povejte nam nekaj o sebi!

„Ime mi je Lenka in prihajam iz Češke. Trenutno sem na porodniškem dopustu, v prostem času pa rada preživljam čas s svojimi otroki!“

Eva iz Sensilaba: Lenka, lepo vas je spoznati! Hvala, da ste z nami delili svojo zgodbo. Ali nam lahko poveste, zakaj ste se odločili preizkusiti izdelke Sensilab?

Lenka:Po nosečnostih sem pridobila veliko odvečne teže. Včasih sem imela bolj atletsko in izklesano postavo. Po porodu pa so kilogrami ostali in želela sem, da se to spremeni. Bila sem napihnjena in imela sem celo otečene, težke noge.

Ko sem na spletu naletela na Sensilab, sem se odločila, da ga preizkusim, v upanju, da mi bo morda pomagal. Navedene sestavine v izdelkih so se zdele kakovostne in naravnega izvora, na splošno pa so bile ocene zelo obetavne!

Eva iz Sensilaba: Katere izdelke Sensilab ste preizkusili? In kako dolgo ste jih preizkušali? 

Lenka: „Odkrila sem Fat Out! Thermo Burn pred več kot letom dni in od takrat ga redno uporabljam.“

Eva iz Sensilaba: Kakšni so bili vaši prvi vtisi o izdelku, ko ste ga začeli jemati? 

Lenka: „Če sem povsem iskrena, na samem začetku nisem opazila sprememb. Pravzaprav so me po približno mesecu dni uporabe prijatelji opozorili, da se je na meni nekaj spremenilo!

Kmalu zatem pa sem ugotovila, da sem res shujšala: oblačila so mi začenjala biti precej ohlapna, kar padla so ob telo. Bila sem prijetno presenečena!

image

Eva iz Sensilaba: To je lepo slišati! Zdaj, po enem letu uporabe izdelka FatOut! Thermo Burn, nam lahko poveste nekaj več o vseh spremembah, ki ste jih doživeli po prvih začetnih učinkih?

Lenka: „Najočitnejši rezultat, ki se je pokazal v celem letu uporabe, je bila izguba teže. Izgubila sem 20* kg! Zamenjati sem morala celotno garderobo, oblačila so kar padala z mene in mi sploh niso več pristajala.

Poleg izgube teže pa je bilo še nekaj drugih pozitivnih učinkov. Na splošno lahko rečem, da mi gre zdaj res dobro. Nimam nobenih zdravstvenih težav in celo razpoloženje se mi je izboljšalo! Noge niso več otekle, kar mi pomaga pri gibanju in izboljšanju telesne dejavnosti.“

Lenki se najlepše zahvaljujemo, ker je z nami delila svojo neverjetno zgodbo! Vedno smo zelo veseli, ko slišimo zgodbe o uspehu naših neverjetnih strank! To nam resnično polepša dan, saj je bilo naše glavno poslanstvo vedno pomagati ljudem, da spremenijo svoje življenje na bolje: pomagati jim, da se bolje počutijo v svojem telesu.

Fat Out! Thermo Burn je vrhunski izdelek za povečanje kurjenja maščob in pospešitev metabolizma! Naročite ga v tej neverjetni omejeni ponudbi še danes!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC TREBUŠNE MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 27,99 € Redna cena 83,97 €
Ogled izdelka
KURJENJE MAŠČOB
-64%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 72,97 €
Ogled izdelka