Luana : “V nekaj tednih sem izgubila precej kilogramov"

Živjo, sem Luana Cardoso! Najprej moram povedati, da sem zelo hvaležen za vašo prijaznost. Ste čudovita blagovna znamka. Verjemite mi, veliko sem iskala in testirala razne izdelke, vendar česa takega še nisem doživela. Poleg tega, da so vaši izdelki preprosti za uporabo, resnično pomagajo na poti do želenega cilja.

Borila sem se z odvečno telesno težo ... pred 3 leti sem se začela rediti, izgubila sem vso motivacijo. Vse to je torej trajalo 3 leta! Prekomerna teža je seveda vplivala predvsem na mojo samozavest, saj mi jo je popolnoma zbila. Izgubila sem celo željo po sprehodih in vseh ostalih aktivnostih.

image

Izdelke TummyTox sem začela uporabljati februarja in resnično sem želela shujšati. Tudi zato, ker sem začela hoditi v službo in občutila “pomanjkanje časa”, posledično pa sem izgubila še voljo, da bi sledila zdravemu načinu življenja.

"Tehtnica je pokazala manj že po nekaj tednih"

Imela sem preveč kilogramov in resnično sem želela shujšati ter najti zaveznika pri svoji dieti ter svoji vadbi dodati nekaj. Med brskanjem na spletu sem našla vašo linijo TummyTox. Pri izdelkih so me najbolj pritegnile klinične študije in dejstvo, da so tako enostavni za uporabo.

Izdelke TummyTox sem začel jemati februarja 2021 in hitro sem opazila prvo spremembo. Prva stvar, ki sem jo občutila, je bila zmanjšana napihnjenost. Potem se je pojavilo pospešeno hujšanje, vse manjše otekanje in več energije. Ko sem začela, sem tehtala preveč, v samo nekaj tednih pa sem izgubila precej odvečnih kilogramov.

image

"Zopet sem postala bolj aktivna"

Prej sem bila pod velikim stresom, ko pa sem na tehtnici videla manjšo številko, se je izboljšalo tudi moje razpoloženje. Sedaj sem bolj samozavestna in zopet se počutim dobro v svoji koži. Zopet sem postala bolj aktivna.

Vadbi sledim še danes in vse sem uspela lepo uskladiti s službo. Sedaj vem, da navsezadnje ni šlo za pomanjkanje časa, ampak pomanjkanje volje in motivacije.

"Priporočam jih, ker so res vredni zaupanja in poskrbijo za prave rezultate"

TummyTox priporočam, ker je res zaupanja vredna linija, ki obljublja in potem tudi zagotavi rezultate. Najlepša hvala za to priložnost, ki mi jo dajete, da lahko drugim ljudem pokažem, da je vse mogoče, če si nečesa resnično želimo.

Ostanite takšni, kot ste in nadaljujte s tem nivojem kakovosti svojih izdelkov. Jaz ostajam vaša stalna stranka. Poleg tega imam veliko svojih prijateljeljic in prijateljev, ki so že začeli preizkušati vaše izdelke. Upam, da tudi oni dosežejo svoj cilj in postanejo zvesti uporabniki kot sem to jaz.

Najlepša hvala, res! image

3 najbolj prodajani izdelki v enem paketu - Luanina izbira:

Paket Last Minute Slim vsebuje čaj za razstrupljanje, ki čisti telo, drenažni napitek, ki se bori proti zadrževanju vode v telesu in proti napihnjenosti, ter kapsule, ki spodbujajo hormon adiponektin, da telo pokuri več maščob.

  • Draining Drink je odličen 100% naravni drenažni napitek z okusom maline, ki spodbuja limfni sistem in odplakne odvečno vodo, ki zavira hujšanje. To bo vaš odličen zaveznik, da se boste počutili bolje in lahkotno.
  • Booty Tone stimulira adiponektin (hormon suhih), ki pospeši kurjenje maščob in preprečuje njihovo nadaljnje nabiranje v telesu, hkrati pa zmanjšuje občutek lakote. Vse zahvaljujoč inovativnim sestavinam in patentirani formuli.
  • Pure Me Tea je okusen zeliščni čaj, ki iz telesa odplakne vse toksine in škodljive snovi, ki zavirajo hujšanje. Zelišča v izdelku so znana po svojih čistilnih lastnostih - zeleni čaj, pegasti badelj in regrat. 

Za popolno preobrazbo ...

Če vas vprašam, koliko časa ste pripravljeni posvetiti popolni preobrazbi ... Se vam dva meseca sliši dobro? Tako dolgo namreč traja naš celosten program, ki združuje najboljše izdelke z visoko zmogljivostjo za vitko linijo in dobro počutje.