Matteo: „Včasih sem imel preveč kilogramov, danes pa vsi onemijo, ko me vidijo!“

Matteo dela kot prodajalec v avtosalonu, prosti čas pa posveča telovadbi in skrbi za svojo postavo. Vendar ni bilo vedno tako ...

image

Pred leti je imel Matteo težave s prekomerno telesno težo, zaradi česar je v določenih situacijah večkrat izgubil samozavest. Ker se v svojem telesu ni počutil dobro, se je izogibal odhodom na plažo, saj ga je bilo sram obleči kopalke - vsaj dokler se ni odločil, da je čas za spremembo!

Izdelki PowGen so prinesli spremembe!

Po tem, ko je na Facebooku odkril naše izdelke, se je Matteo odločil, da jih preizkusi, saj ga je navdušilo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Vas zanima, kateri PowGen izdelek je izbral najprej? Matteo je izbral 6Pack Accelerator - kapsule, ki kurijo trebušno maščobo. Zahvaljujoč tem kapsulam boste tudi vi lahko:

  • zmanjšali kopičenje maščobe v predelu trebuha,
  • zmanjšali obseg pasu,
  • pospešili metabolizem in tako porabili več maščobe,
  • preprečili kopičenje novih maščob,
  • učinkovito nadzirali svoj apetit in hitreje shujšali.

Matteo se danes počuti kot prerojen!

Matteo je takoj opazil prve spremembe, predvsem kar se tiče energije, ki se je v primerjavi z obdobjem, ko ni uporabljal naših izdelkov, sedaj bistveno izboljšala. Sčasoma je njegov pas postal ožji in lepše oblikovan.

Zdaj, po 3 mesecih* uporabe, so njegove povratne informacije izjemno pozitivne: "Občutim več energije, počutim se močnejšega, po treningu se telo hitreje regenerira, mišice pa so vedno večje!"

Zdaj se počuti srečnega in brez zadržkov skoči v kopalke, saj ga vsi občudujejo in hvalijo njegovo postavo! Kljub temu ne namerava odnehati, ampak želi še izboljšati svoj izgled, še posebej zdaj, ko ima ob sebi tako dragocenega zaveznika, kot je PowGen!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.