Miki se zahvaljujoč Hepafarju počuti samozavestno in udobno v svoji koži!

Miki je poklicni glasbenik, svoj prosti čas pa rad preživlja aktivno. Čeprav priznava, da je imel večino svojega življenja bolj močno postavo, je zdaj končno dosegel točko, ko se počuti bolj zdravega in je zadovoljen s svojim telesom.

Vse se je začelo s posvetovanjem pri Sensilabu, kjer so mu priporočili linijo izdelkov Hepafar! Berite naprej in odkrijte njegovo zgodbo.

image

Miki je iskal nekaj učinkovitega

Potem ko se je Miki večino življenja boril s svojo telesno težo, se je odločil, da je čas, da na tem področju nekaj spremeni: „Želel sem preizkusiti nekaj zdravega in resnično učinkovitega, nekaj, kar deluje dolgoročno.“

Po posvetu z našimi strokovnjaki so mu slednji priporočili izjemno učinkovit 3-mesečni Hepafar Mega Pack, ki vključuje kapsule Hepafar forte PREMIUM in napitke Hepafar fibers. Izkazalo se je, da je Miki potreboval ravno to!

„Po približno 3* mesecih sem začel opažati prave rezultate “

Kmalu so Mikijevi prijatelji in družina začeli opažati, da je na njem nekaj drugačnega, in mu pogosteje namenjali komplimente.

„Po približno 3* mesecih sem začel opažati prave rezultate,“ pravi.

„Zame se je izboljšalo več stvari - zmanjšal sem maščobo okoli trebuha, veliko lažje sem našel oblačila, ki mi pristajajo, lažje se ukvarjam s športom, izboljšalo se je moje počutje in zbranost, povečala se je moja samozavest in na splošno sem bolj zadovoljen s seboj.“

image

Ali ste vedeli …?

Jetra opravljajo več kot 500 življenjsko pomembnih funkcij v telesu! Če so preobremenjena s toksini, lahko povzročijo počasnost, pomanjkanje energije, upočasnjeno prebavo in povečanje telesne teže, zlasti v predelu trebuha.

„Moja samozavest se je povečala“

Izboljšanje enega vidika njegovega življenja je povzročilo pozitivne spremembe na področjih, na katerih Miki tega sploh ni pričakoval: „Vse življenje sem moral paziti na svojo težo. Zdaj, ko sem jo izgubil, pa sem postal bolj gibčen in srečnejši. Lažje opravljam vsakodnevne stvari, moja samozavest pa se je zaradi tega povečala.“

In kako se Miki počuti te dni? „Samozavestno in udobno v svoji koži,“ z veseljem poroča.

Ali ste vedeli …?

Ena ključnih nalog jeter je razgradnja hrane in njena pretvorba v energijo. Ko zaužijemo ogljikove hidrate, se ti razgradijo v glukozo in se shranijo v jetrih in mišicah kot glikogen. Jetra lahko glikogen hitro pretvorijo nazaj v glukozo, kadarkoli potrebujemo dodatno energijo!1

Najboljši duo za popolno čiščenje jeter!

Naš 3-mesečni Hepafar Mega Pack zagotavlja nežen in naraven način odstranjevanja toksinov iz telesa in izboljšanja delovanja jeter. Ko naša jetra delujejo pravilno, lahko tudi učinkoviteje presnavljajo maščobe, kar nam pomaga pri hujšanju!

Kapsule Hepafar forte PREMIUM s pegastim badljem imajo v primerjavi z drugimi kapsulami s pegastim badljem 10*x boljšo biorazpoložljivost in zagotavljajo temeljito čiščenje jeter, hkrati pa pomagajo pri regeneraciji in zaščiti jeter. Zdaj z ingverjem za uravnavanje vnetnih odzivov!

Hepafar fibers je napitek za čiščenje jeter s topnimi vlakninami iz akacijevega gumija, ki pomagajo izločati toksine iz telesa. Samo naravne sestavine in osvežujoč okus limone!

Preizkusite naš 3-mesečni program za razstrupljanje jeter Hepafar zdaj s posebnim časovno omejenim popustom!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

VIR:

15 facts about the liver. British Liver Trust. (2022, August 26). Retrieved September 28, 2022, from https://britishlivertrust.org.uk/about-us/media-centre/5-facts-about-the-liver/

Izbrani izdelki za vas

STARTER PACK
-33%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 35,99 €
Ogled izdelka
40-DNEVNI PROGRAM
-62%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 67,96 €
Ogled izdelka