Hepafar forte PREMIUM – 10 let izkušenj za najboljšo zaščito jeter

Pred 10 leti smo na trgu prestavili Hepafar – vrhunsko prehransko dopolnilo za jetra, v katerem smo združili moč narave in znanstvenih raziskav v najučinkovitejšo zaščito za jetra. Izdelki Hepafar so v zadnjem desetletju z zanesljivimi rezultati pridobili zaupanje kar 300.000 uporabnikov po vsej Evropi. Kaj jih je prepričalo?

image

Pegasti badelj – najbolj temeljito naravno čiščenje za vaša jetra

Glavna patentirana sestavina v Hepafarju je pegasti badelj – sredozemska rastlina, ki že skoraj 2000 let v tradicionalni medicini slovi kot odlična zaščita za jetra. V njenem plodu se namreč nahaja aktivna sestavina silimarin, ki spodbuja proizvodnjo močnih antioksidantov. Sestavljen je iz več bioflavonoidov, med katerimi je najmočnejši silibin, ki pa se sam v črevesju slabo absorbira.

Zato smo ga vezali na fosfolipidni kompleks (mikroskopsko majhna kapljica, ki omogoča našim jetrom, da bolje izkoristijo pegasti badelj). S tem smo dobili odlično patentirano obliko, ki omogoča do 10x* večji izkoristek silibina v primerjavi s standardnim izvlečkom pegastega badlja.

Nova, izpopolnjena različica – Hepafar forte PREMIUM

V desetletju, odkar smo Hepafar predstavili na trgu, smo skrbno zbirali mnenja in izkušnje naših strank, hkrati pa smo nadaljevali s študijami in spremljali razvoj znanstvenih raziskav in sorodnih produktov na trgu. Ob 10. obletnici je nastopil čas, da informacije skrbno preučimo. Desetletne izkušnje smo združili z najnovejšimi znanstvenimi dognanji in nastala je izboljšana različica: Hepafar forte PREMIUM.

Privoščite telesu PREMIUM kakovost

Hepafar forte PREMIUM združuje najmočnejše naravne učinkovine, ki skrbijo za optimalno delovanje jeter - poleg pegastega badlja so to artičoka, regrat, ingver, vitamin E, selen, cink in črni poper.

Z njihovo pomočjo Hepafar forte PREMIUM nudi celovito rešitev 5 v 1 za čiščenje jeter: podpira presnovo maščob v jetrih, spodbuja obnavljanje jeter, zagotavlja zaščito za jetra, pospešuje čiščenje jeter in telesa ter povečuje energijo in vitalnost.

Zakaj ravno Hepafar forte PREMIUM?

Hepafar forte PREMIUM pomeni nadgradnjo za Hepafar, prav tako pa s svojo izjemno močno formulo predstavlja novost na trgu. V nadaljevanju smo kapsule Hepafar forte PREMIUM primerjali s sorodnimi prehranskimi dopolnili s pegastim badljem, pri čemer smo se osredotočili na vsebnost posameznih aktivnih sestavin.

image

Hepafar forte PREMIUM vsebuje patentirano obliko silibina iz pegastega badlja, ki je vezan na fosfolipidni kompleks. Le-tega si lahko predstavljate kot mikroskopsko majhno oljno kapljico, ki našim jetrom omogoča, da bolje izkoristijo pegasti badelj - kar zagotavlja veliko močnejši učinek in do 10-krat boljšo biorazpoložljivost* v primerjavi s standardnim izvlečkov pegastega badlja.

Prav tako med prednosti kapsul Hepafar forte PREMIUM pred sorodnimi prehranskimi dopolnili spadajo: regrat, ki prispeva k boljšemu delovanju jeter, ingver, ki podpira prebavo, povečuje energijo in uravnava vnetni odziv, in holin Vitacholine®, ki poskrbi za normalno presnovo in prispeva k normalnemu delovanju jeter.

Zagotovite si čiščenje jeter še danes

Pridružite se več kot 300.000 zadovoljnim uporabnikom po vsej Evropi in naročite Hepafar forte PREMIUM še danes. 10-letna tradicija z znanstveno podprtimi učinki za celovito čiščenje in zaščito jeter!

*Učinki uporabe se lahko razlikujejo pri posameznikih in odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka