Monica je zahvaljujoč TummyToxu močno shujšala!

Pozdravljeni! Ime mi je Monica, stara sem 42 let, sem žena, mati dveh deklic, starih 9 in 12 let, in delam kot učiteljica. Želela sem deliti svojo zgodbo, ker bi se morda druge ženske lahko z njo povezale in se prepoznale v mojih besedah in izkušnjah.

image

Pa začnimo na začetku ...

Do svojega 28. leta sem bila zelo vitka (imela sem 45* kg) in nisem imela težav s trebušno maščobo, niti s celulitom, čeprav nisem sledila nobeni dieti (pogosto sem jedla tudi nezdravo hrano). Rekla sem si, da imam srečo, ker me je narava ustvarila takšno.

Potem sem se poročila in sem sprva začela več jesti zaradi veselja in udobja, da imam svoj dom in kuhinjo, pozneje pa zaradi razočaranja nad kariero. Seveda sem zaradi tega začela pridobivati na teži.

V enem letu se je moja teža s 45* kg zvišala na 60* kg. Potem sem zanosila ... Bila sem zelo srečna, mož in vsi najbližji so me razvajali in dosegla sem 72* kg.

Pridobivanje na telesni teži je povzročilo veliko bolečine ...

Po porodu sem začela poslušati komentarje, celo od bližnjih, kot je "Še vedno izgledaš, kot da si v šestem mesecu nosečnosti", kar me je močno prizadelo. Potem sem ob pogledu na svoje fotografije šokirano ugotovila, da mi niso všeč moja večja stopala, podbradek in da se zaradi njih ne počutim dobro, tako psihično kot fizično. To me je spodbudilo, da sem se začela ukvarjati s plavanjem.

Vendar se nikoli nisem mogla držati diete. Preveč toga, s preveč frustracijami, da nikoli ne vidim niti minimalnih rezultatov. Na koncu mi je sicer uspelo shujšati v noge, vendar trebušna maščoba in napihnjenost nikoli nista izginili ...

Vsi okoli mene so hitro izpostavili, da mi je za kratek čas res uspelo shujšati (to je bilo pred petimi leti, po smrti mojega dragega očeta in ostalih težavah), a da imam zdaj spet velik trebuh ... Toliko bolečine zaradi teh brezčutnih pripomb.

Vse se je spremenilo, ko sem odkrila izdelke TummyTox!

Nekega dne sem na Facebooku naletela na oglas, ki me je zelo pritegnil: omenjal je kampanjo "Novo leto, nova jaz", kar je bilo točno to, kar sem iskala. Da, želela sem ostati zvesta sebi, vendar sem želela biti najboljša možna različica sebe.

Odločila sem se oddati naročilo, čemur je sledil nekajminuten dvom. Nato sem prebrala številne pozitivne komentarje in takoj postala bolj polna upanja.

Bila sem zelo vesela, ko so izdelki prispeli: vsa ta rožnata embalaža! Nisem se želela popolnoma zanašati na te izdelke, zato sem vložila svoj trud in začela vsak dan 40 minut uporabljati tekalno stezo ter telovaditi z elastiko Booty Band.

Po 2* tednih sem izgubila 5* kilogramov!

Na začetku sem tehtala 67,6* kg in bila visoka 164* cm. Po samo 2* tednih uporabe sem izgubila že 5* kg, čeprav svojega jedilnika nisem spremenila. Izogibati sem se poskušala samo ocvrti nezdravi hrani. Draining Drink je deloval kot čaroben: zjutraj sem začela s pitjem 1 litra napitka. Do tretjega dne uporabe sem na dan spila 1 liter tekočine zahvaljujoč Draining Drinku, 100 ml Tummyccina (ki je, mimogrede, zelo okusen - pijem ga s toplo vodo in brez sladkorja, kar mi da energijo in občutek sitosti) in 300 ml čaja My Skinny Tea.

To je pravi uspeh za nekoga, kot sem jaz - prej sem popila le 2 kozarca vode na dan in na telefonu sem si morala nastaviti opomnik, da bi popila več!

Ne gre le za težo

Po 2* mesecih uporabe izdelkov sem pri hujšanju naletela na ''plateau'' učinek. Nisem mogla izgubiti niti grama več in ob vsakem tehtanju sem se počutila razočarano, kar je povzročilo čustveno prenajedanje.

Na koncu mi je zahvaljujoč podpori drugih Tummy punc in občutku motivacije, ko sem zopet lahko oblekla in zapela svojo staro jakno, uspelo nadaljevati pot! Celo moje stare kavbojke so mi zopet pristajale!

To je bilo čudovito spoznanje: bila sem tako osredotočena na številke na tehtnici, da nisem opazila, da izgubljam centimetre! Nisem mogla verjeti!

Hvala, TummyTox, iz srca!

Neverjetni rezultati zahvaljujoč paketu TummyTox!

Kot rečeno, se mi je uspelo držati in po 3* mesecih uporabe izdelkov TummyTox sem dosegla 59,8* kg! To je skupaj 7,9* kg manj, odkar sem začela svojo shujševalno pot. Zdaj se moja jakna ne samo zapre, ampak mi tudi veliko bolje pristaja! Komaj čakam, da po kratkem premoru nadaljujem z novo zalogo izdelkov TummyTox.

Glede na rezultate, ki sem jih opazila, nameravam spremljati tudi vaje v spletni telovadnici in slediti bolj zdravi in ​​uravnoteženi prehrani. Moj cilj je doseči 50 kg in imeti bolj raven trebuh: vem, da me tokrat nič ne bo ustavilo!

Zelo sem zadovoljna! HVALA, TUMMYTOX!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.