Peter ima svetlejši nasmeh zahvaljujoč TeethToxu

Peter je aktiven mladenič in dela kot frizer. Iskal je izdelek, ki bi mu pomagal pobeliti zobe brez dolgotrajnih in dragih zobozdravstvenih posegov.

image

Nekega dne je po naključju na spletu naletel na Sensilab. Prepričali so ga cenovna dostopnost in naravne sestavine, zato se je odločil, da bo preizkusil naš TeethTox komplet za beljenje zob. Spodaj preberite njegovo neverjetno zgodbo!

“Prve rezultate sem opazil že po enem* tednu!”

Peter je bil zelo navdušen, ko je dobil paket: "Prišel je v lepi minimalistični embalaži. Zelo me je pritegnila modra LED lučka."

Vesel je bil, ko je izvedel, da postopek sploh ni dolgotrajen in da je treba LED lučko uporabljati le 10 minut na dan.

Peter ni potreboval veliko časa, da je opazil rezultate: "Prve rezultate sem opazil že po enem* tednu."

Ali ste vedeli ...?

Zobje se lahko razbarvajo od znotraj ali od zunaj. Zunanja (ekstrinzična) obarvanost (ko se zobje obarvajo zaradi hrane, nekaterih pijač ali kajenja) je pogostejša in se lahko izboljša z izdelki za beljenje.1

5* odtenkov bolj beli zobje

Peter je rezultate spremljal s pomočjo lestvice za merjenje obarvanosti zob, ki jo je prejel v kompletu. Ko je začel, je odtenek njegovih zob ustrezal odtenku 4 ali 5 na lestvici: "Po enem tednu sem imel odtenek 7*,danes pa 10*, morda celo 11*."

image

Petrov biserno beli nasmeh je pozitivno vplival tudi na njegovo razpoloženje: "Počutim se bolj samozavestnega in se pogosteje nasmehnem!"

Ali ste vedeli ...?

Nasmeh ima številne pozitivne učinke na zdravje! Poleg očitnih, zmanjšanje stresa in spodbujanje endorfinov, ki pomagajo zniževati krvni tlak, nedavne študije kažejo, da lahko nasmeh pomaga okrepiti naš imunski sistem.2

“Boljši od konkurence”

Na vprašanje, ali bi TeethTox priporočil drugim, Peter navdušeno odgovori: "To je vsekakor izdelek, ki ga morate preizkusiti, cena je odlična in boljši je od konkurenčnih izdelkov! Z veseljem bi ga priporočil svojim prijateljem."

TeethTox komplet za beljenje zob – za svetlejši in samozavestnejši nasmeh že v kratkem času!

Ta klinično preizkušen in za sklenino varen komplet vsebuje LED lučko, 2 zobna nastavka, 3 gele za beljenje zob in lestvico za merjenje obarvanosti zob, s katero lahko preprosto spremljate svoj napredek. Zagotavlja opazne rezultate z le 10 minutami uporabe na dan:

  • učinkovito posvetli madeže, ki so nastali zaradi hrane, vina, kave, čaja in cigaret,
  • za 3 odtenke bolj beli zobje že po eni uporabi,
  • z dodanim kalcijem, vitaminom E in aloe vero,
  • brez peroksida, kar pomeni brez bolečin in občutljivosti.

TeethTox komplet za beljenje zob je izjemno enostaven za uporabo - uporabljajte ga doma med kuhanjem, ličenjem ali gledanjem televizije. Formula brez peroksida pomeni, da ga lahko varno uporabljate do 6 dni zapored.

Izkoristite časovno omejen popust in se pridružite Petru ter drugim zadovoljnim strankam TeethToxa ZDAJ!

Če ste v preteklosti že kupili komplet TeethTox, je morda čas za ponoven nakup dodatnih gelov. Zdaj jih lahko prejmete s posebnim popustom!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Viri:

1 Silver, N. (2018, June 5). Is teeth whitening safe? Healthline. Retrieved April 22, 2022, from https://www.healthline.com/health/is-teeth-whitening-safe

2 National smile week: 10 fun facts about smiling. Community Home Health Care. (2015, August 10). CommHealthCare. Retrieved April 22, 2022, from https://commhealthcare.com/national-smile-week-10-fun-facts-about-smiling/

Izbrani izdelki za vas