Rachele je shujšala z napitki KiloShred!

Rachele dela kot kuharica, v prostem času pa je tudi blogerka. V zadnjih nekaj letih je opazila, da se ji je v predelu trebuha nabralo kar nekaj maščobe. Ugotovila je, da je njena samozavest padla in da je nenehno slabe volje. Pri brskanju po spletu ji je na Instagramu v oči padlo nekaj zadovoljnih uporabnikov izdelkov Slimmium in odločila se je, da jih preizkusi tudi sama.

Spodaj si preberite njeno zgodbo o uspehu!

image

„Moj fizični izgled je v zadnjih letih vplival na to, kako se počutim. Sama sebe nisem več videla v dobri luči, moj življenjski slog in razpoloženje pa nista bila najboljša. Moja samopodoba je bila na nuli.”

„Pozitivne povratne informacije so pritegnile mojo pozornost”

„Slimmium sem odkrila na Instagramu, kjer sem videla odzive ljudi, ki so se znebili nekaj odvečnih kilogramov s pomočjo vaših izdelkov, in se odločila, da jih preizkusim tudi sama. Dosegla sem odlične rezultate!

Vaši izdelki so naravno učinkoviti in resnično delujejo. Tudi cene so sprejemljive!”

„Izgubila sem 4* odvečne kilograme”

Prve spremembe sem začela opažati ob pitju zeliščnih čajev. Napihnjenost je izginila že po prvem tednu. Nato sem z napitki KiloShred opazila še druge koristi in izgubila 4* kg. To je vsekakor izdelek, ki ga bom uporabljala še kar nekaj časa!”

image

„Z rezultati sem izjemno zadovoljna”

„Ti izdelki so izboljšali moje razpoloženje, spremenila pa se je tudi moja postava. KiloShred mi je zelo pomagal pri hujšanju in vračanju v formo. Moja napihnjenost in prebava sta se izboljšala s Cleanse Tea, izdelkom, ki se mu ne bom nikoli odpovedala! Stara oblačila mi zopet pristajajo in zelo sem srečna!”

„Točno to sem želela!”

„Zaradi vaših zeliščnih čajev se mi je izboljšala prebava ... Zaradi KiloShreda izgubljam odvečne kilograme, moj trebuh pa je manj napihnjen. To je točno to, kar sem želela!

Odkar uporabljam zeliščne čaje in KiloShred, se počutim zelo ženstveno in dobro v svojem telesu. Nošenje kavbojk je sedaj pravi užitek. :) Všeč mi je.”

Vse, kar potrebujete za zmanjšanje telesne teže

KiloShred je naš vrhunski napitek za hujšanje z delovanjem 5 v 1:

  • pospeši kurjenje maščob,
  • zmanjša zadrževanje vode v telesu,
  • blokira ogljikove hidrate,
  • prepreči kopičenje maščob,
  • zavira apetit.

Vsebuje izjemno učinkovite sestavine, ki prinašajo neverjetne rezultate pri oblikovanju telesa.

„Moje življenje se je spremenilo na bolje! Nimam več občutka napihnjenosti. Kavbojke, ki jih nisem mogla več nositi, so mi zdaj zopet prav, vse to po zaslugi KiloShreda. Rezultate sem opazila takoj.”

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas

JETRA
-50%
Akcijska cena 15,99 € Redna cena 31,98 €
Ogled izdelka