Rob: „Shujšal sem v nekaj tednih!“

Rob je namestnik ravnatelja na šoli in ima precej naporen delovnik. "Kot starš čudovite 11-letne deklice in zelo aktivnega 7-letnega fantka imam zelo malo časa zase, od svojega 40. leta pa sem počasi začel pridobivati še na na teži."

image

„Nikoli nisem bil zadovoljen s svojo postavo.

Rob pravi, da je vedno tehtal preveč, z leti pa se je njegova telesna teža še povečala. „Uspelo mi je shujšati, vendar nikoli nisem znal ohraniti tiste prave telesne teže.“ Robov boj z odvečnimi kilogrami je bil znak pomanjkanja samozavesti. „Nikoli nisem bil zadovoljen s svojo postavo. Nerodno mi je bilo svoje telo pokazati v kopalkah, ko smo z otroki šli na bazen ali na počitnice.“

„Odlično je deloval, zato sem izdelek še naprej naročal!“

Rob je linijo PowGen iz Sensilaba našel na spletu. Mnenja strank, sestavine in cena so ga prepričali v nakup. „Odlično je deloval, zato sem izdelek še naprej naročal!“ Turbo Fix je vključil v svojo vsakdajno rutino. „Turbo Fix sem pil vsako jutro in s tem izločil odvečno vodo iz svojega telesa.“

Turbo Fix – oblikovanje celotnega telesa!

Turbo Fix je idealen za tiste, ki želijo hitro doseči vidne rezultate. Ta popoln napitek za oblikovanje telesa vam bo pomagal izločiti odvečno vodo iz telesa in doseči vidne rezultate pri hujšanju. Zahvaljujoč naravnim sestavinam, kot je recimo hibiskus, zmanjša napihnjenost do 60 %* in pospeši hujšanje do 2,5-krat*!

Samo en napitek na dan in hitro boste opazili očitne spremembe, imeli boste več energije za vadbo, okrepili jetra in izločili toksine iz telesa.

„Srečen sem in samozavesten, počutim se mlajšega in predvsem fit!“

„Spremembe sem opazil že po nekaj tednih uporabe,“ pravi Rob. Opazil je veliko pozitivnih sprememb: „Bolje spim in se počutim manj utrujenega. Moje razpoloženje se je izboljšalo in imam manj apetita. Tudi moja koža izgleda bolje!“

Najpomembneje pa je, da mu je Turbo Fix pomagal izgubiti odvečne kilograme. „Najpomembnejša sprememba, ki sem jo opazil, je izguba odvečne teže.“ Zahvaljujoč PowGenu se zdaj v svojem telesu počuti veliko bolje. „Srečen sem in samozavesten, počutim se mlajšega in predvsem fit!“

„Shujšal sem v nekaj tednih!

Rob je nad svojimi rezultati res navdušen. "Obseg mojega pasu se je zmanjšal, močno sem shujšal! Tudi moja telesna maščoba se je zmanjšala!

Želite tudi vi doseči takšne rezultate?

Pospešite hujšanje s tem odličnim drenažnim napitkom: odplaknite odvečno vodo, zmanjšajte napihnjenost in naredite svoje mišice bolj vidne! Preizkusite Turbo Fix še danes!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.