Tereza: „Želim si, da bi se vsako dekle počutilo tako, kot se zdaj počutim jaz!”

Tereza je mlada 23-letna namestnica direktorja. Zaradi stresne službe, nihanja razpoloženja in nezdravih navad ni marala sebe in svoje postave ... Na srečo se je odločila za spremembo!

image

„Pred začetkom preobrazbe mi moja postava sploh ni bila všeč. Vedela sem, da potrebujem spremembo. In bila sem odločena, da jo dosežem!”

Največja težava so bile zabave in alkohol: „Moj izgovor je vedno bil: kalorije bom pokurila na plesišču in jutri ne bom jedla ... No, to očitno ni delovalo.”

„Vedela sem, da potrebujem spremembo”

Tereza je imela obdobje, ko se ni imela rada in je čutila, da je ne mara niti njen partner. Ni bila samozavestna, mentalno je bila na tleh, ni bila zadovoljna sama s sabo, vse to pa se je odražalo v njenem poklicnem in zasebnem življenju. „Začenjala sem biti pozorna. Nezdrav življenjski slog, zabave, vsak večer alkohol ...” Končna se je odločila, da želi biti bolj zdrava in vitkejša! „Ko sem nekega dne stopila pred ogledalo v spodnjem perilu, sem si rekla, da je tega DOVOLJ!”

Sprva ni verjela, a je vseeno poskusila

„Brez samozavesti se kot dekle težko počutiš dobro. Nisem bila videti zdrava, nisem bila videti kot jaz. Potem pa sem našla TummyTox. Oglase sem videla na vseh družabnih omrežjih in tudi nekatera dekleta, ki sem jim sledila, so začela priporočati TummyTox. Pomislila sem, zakaj ne, saj nimam česa izgubiti. V svojo shujševalno pot sem vložila že veliko denarja in ni me motilo, da sem zapravila še malo več. Nisem povsem verjela, da bo delovalo, vendar sem vseeno želela preizkusiti ...

Ko sem brskala po spletni trgovini in brala opise izdelkov, sem bila navdušena. Izdelki so bili naravni in zdelo se je, da je bilo nad njimi navdušeno že veliko deklet.”

Tereza je preizkusila naš priljubljen Čajni duo in bila navdušena

„Zjutraj sem namesto kave pil čaj Daily Kick. Kavo sem zamenjala za čaj in lahko rečem, da je bila to dobra izbira. Ves dan sem imela več energije in počutila sem se odlično. Zvečer sem pila čaj Sleep Tight, saj pomaga pri čiščenju in regeneraciji telesa ter kurjenju kalorij med spanjem. Zaradi njegove naravne sestave spim kot dojenček. In lahko rečem, da se zbujam spočita in dobre volje.”

Že kmalu so se pojavile prve spremembe

„Po nekaj dneh nestroge diete sem izgubila prve kilograme! Številka na tehtnici je hitro padala. Glede na to, da sem bila prej en mesec na dieti in se moja teža ni premaknila niti za gram, je bilo to presenečenje. Vse to mi je dalo motivacijo, da sem nadaljevala in si želela več ... Želela sem preizkusiti tudi druge izdelke. Do zdaj sem jih preizkusila že veliko in vedno se z veseljem vračam k njim!”

Tereza se po preobrazbi počuti kot da je na vrhu sveta

„Počutim se lahkotno, zdravo in, kar je najpomembneje, polno energije. TummyTox priporočam vsem okoli sebe. Počutim se sveže, zdravo in vitko. Končno sem spet stara jaz. Stara Tereza, ki ima samozavesti na pretek. Ne morem se naveličati svoje podobe v ogledalu!


Želim si, da bi se vsako dekle počutilo tako, kot se zdaj počutim jaz! Končno sem srečna v svoji koži. Ni se mi treba prisiliti za vadbo ali dieto. Nobenih drastičnih sprememb v prehrani, nobenih občutkov razočaranja. Privoščim si, kadarkoli si zaželim, redno telovadim in še vedno uporabljam izdelke TummyTox, ker se mi zdijo neverjetni.”