Valentina: „Mislila sem, da bom za vedno utrujena in debela.“

Valentina je 34-letna medicinska sestra in mati dveh dečkov, ki sta stara 4 in 6 let. Že od rojstva prvega sina se je borila s svojo telesno težo. Zaradi celodnevnega dela, skrbi za gospodinjstvo in poskusa, da bi dohitela razposajena fanta, ji ni ostalo veliko časa (ali energije) za telovadbo in zdravo prehrano. Kilogrami pa so se začeli kopičiti.  

Valentina

„V službi in doma sem težko shajala.“

Kot predana medicinska sestra in ljubeča mati je opazila, da je iz dneva v dan bolj izčrpana. „Ves čas sem bila tako utrujena. Zdelo se mi je, da nisem celo noč spala že od prve nosečnosti. V službi in doma sem se težko držala na nogah.

V službi sem spila od štiri do pet skodelic kave in sladkarij iz avtomata. Doma sem jedla sendviče in večerje iz mikrovalovne pečice, saj sem bila preveč utrujena, da bi si po dolgi izmeni pripravila pravi obrok. Šla sem na igrišče z otroki, kar se mi je zdelo čisto dovolj kot telovadba.“

Če pustite, da vam delo in družinsko življenje narekujeta vaš življenjski slog, je to past, v katero se ujame marsikdo od nas. Težko je narediti drastično spremembo, ko se soočamo z vsakodnevnimi obveznostmi.

„Kadarkoli sem imela posebno težak dan, sem se tolažila s hitro hrano ali vrečko čipsa. Moja želja po hrani je bila najbolj nevzdržna tik pred spanjem – ko sta otroka zaspala in sem dokončala vsakodnevne naloge, sem se nagradila z nečim sladkim, slanim ali mastnim.“ 

Valentina je nato na lastni koži spoznala, kako močno lahko pomanjkanje spanja vpliva na kakovost življenja.

Slab spanec povzroča povečanje telesne teže

„Čeprav sem bila izčrpana in sem si želela dobrega spanca, sem se ponoči nenehno premetavala, misli so bile polne, telo pa se ni moglo sprostiti.

Ležala sem budna in razmišljala o vseh stvareh, ki jih moram narediti. Počutila sem se krivo, ker nisem storila ničesar glede svoje teže, ki je postala vir sramu in razočaranja. Kot mati sem se počutila manjvredno. Pri delu, ki mi je nekoč prinašalo toliko veselja, sem bila nemotivirana. Bila sem zaskrbljena, saj sem vedela, da se bom spet zbudila izčrpana.“

Več študij je potrdilo povezavo med nezadostnim spanjem in pridobivanjem telesne teže. Čeprav morda mislite, da bo več budnih ur povzročilo, da bo vaše telo pokurilo več kalorij, v resnici povzroči, da se presnova izklopi in varčuje z energijo. Tako se telo oklepa maščobe in vsake zaužite kalorije.

„Če bi to nekje prebrala, ne bi nikoli verjela.“

„Pritoževala sem se prijateljici v službi in ona je bila verjetno prva oseba, ki me je zares razumela. Njeno življenje je bilo podobno mojemu, a je vseeno vse nekako držala skupaj.

Priporočila mi je prehransko dopolnilo NightBurn XXL, ki ga uporablja že več let in ji je pomagalo bolje spati in izgubiti nekaj kilogramov.

Če bi to nekje prebrala, ne bi nikoli verjela, ker pa mi ga je priporočila prijateljica, sem se odločila, da ga preizkusim.“

„To se mi je zdelo izjemno, saj nisem naredila nobenih drugih sprememb.“ 

„Moja prijateljica je uporabljala napitek NightBurn XXL, vendar sem odkrila, da so na voljo tudi kapsule, in ker so mi kapsule bolj praktične, sem jih naročila.

Po enem tednu sem opazila, da sem hitreje zaspala. Zvečer več dni nisem več hrepenela po prigrizkih. To je bilo dovolj, da sem se še naprej trudila.

Po dobrem mesecu dni sem opazila, da so mi hlače nekoliko bolj ohlapne. Stopila sem na tehtnico in ugotovila, da sem izgubila dva kilograma. To se mi je zdelo izjemno, saj nisem naredila nobenih drugih sprememb.

Kapsule NightBurn XXL uporabljam že štiri mesece in nameravam nadaljevati. Zdaj sem izgubila 8 kilogramov, bolje spim in že skoraj desetletje nisem imela toliko energije!

Mislila sem, da bom za vedno utrujena in debela. Dobesedno nisem videla izhoda iz te luknje, ki je postala moje življenje. Zdaj pa se počutim odlično in izgledam bolje kot kadar koli prej!“

NightBurn XXL je naš najbolj iskan izdelek 

NightBurn XXL, ki je na voljo v obliki napitka (z več okusi) ali kapsul, je že leta naš najbolje prodajani izdelek. Nič čudnega, saj nanj prisega 400.000 strank. 

Valentina je uporabljala kapsule NightBurn XXL, ki pomagajo pospešiti izgubo telesne teže: 

  • povečajo kurjenje maščob med počitkom,
  • preprečujejo večerno željo po hrani,
  • pospešujejo presnovo,
  • pomagajo uravnavati hormone spanja in lakote ter
  • izboljšujejo spanec in zmanjšujejo utrujenost.

Izbrani izdelki za vas