To napako dela večina žensk

Lepa koža marsikateri ženski ni dana v naročje – zanjo se mora potruditi. V želji po lepi koži pa veliko žensk vsak dan nevede stori napako, ki pravzaprav škoduje koži.

image

Da sta uravnotežena prehrana in pitje zadostne količine vode ključna za lepo kožo, ni nič novega. Ali ste kdaj pomislili, da lahko nanjo vpliva tudi nekaj tako vsakdanjega, kot je tuširanje? Tuširanje s toplo vodo odpre naše pore in jih še dodatno pomaga prečistiti. Vendar lahko kožo tudi izsuši!

Pravilo treh minut

Napaka, ki jo nevede stori večina žensk, je, da po tuširanju predolgo časa čaka z nadaljnjo nego kože. Ko so pore odprte in koža navlažena, je treba vlago čim prej »zakleniti« v koži in takoj nanjo nanesti negovalno kremo. Zato upoštevajte pravilo 3 minut. V tem času bodo pore še vedno odprte, krema pa se bo najbolje vpila, nahranila kožo in tako poskrbela za zdrav sijaj.

Najboljša vlažilna krema na trgu

Edino dobro navlažena koža je tudi lepa in zdrava koža. UNDO krema, ki jo uporablja tudi modna poznavalka in TV-voditeljica Lorella Flego, nima le najmočnejše anti-age učinkovine na trgu, ampak tudi druge varovalne sestavine: te kar za 40 % povečajo navlaženost kože, ob redni uporabi pa povečajo zaščito kože pred škodljivimi vplivi okolja za kar 44 %.

Zato ne pozabite – po tuširanju imate 3 minute časa za nanos, UNDO krema pa bo poskrbela za vse drugo.

Izbrani izdelki za vas