Najbolj prodajani fat burner!

Naj takoj razjasnimo pojme: topilci maščob so najbolj učinkoviti, če med njihovim jemanjem tudi telovadite, pa vendar nekateri delujejo tudi v mirovanju. Zato, če nimate časa vsak dan skočiti v telovadnico, je tu rešitev!

image

Topilci maščob pospešijo metabolizem (povečajo hitrost in zmanjšajo čas, v katerem telo pokuri energijo, ki jo je prejelo v obliki hrane ali pijače) ali pa povečajo telesno temperaturo, ki je sestavni del procesa uravnavanja telesne temperature. Zato ni nič čudnega, če se vam bo ob uporabi topilca maščob dvignil apetit – telo je namreč s pomočjo topilca maščob pokuril celotno zalogo energije in potrebuje novo.

Kaj so sploh topilci maščob?

Topilci maščob so mešanica zelišč, ki dokazano topijo maščobe, vse od zelenega čaja, kajenskega popra, garcinie cambogie pa vse do kofeina, in stimulantov, ki minimalno povečajo telesno temperaturo, ki pomaga pri intenzivnejšem in učinkovitejšem topljenju maščob. Tako deluje tudi topilec maščob Fat Out, ki ima že več kot 24.000 zadovoljnih strank.

Kako delujejo?

Nekateri topilci maščob preprosto kurije kalorije kot toploto. Spet drugi pospešujejo metabolizem, ki je med hujšanjem izredno pomemben. Na metabolizem in presnovo vpliva tudi Fat Out, ki obenem še minimalno dvigne telesno temperaturo, zato se odvečne maščobe izločajo ne le prek urina, temveč tudi prek kože – z znojem.

Zato je pomembno, da ob uporabi topilcev maščob pijete dovolj vode, sicer se vam bo odvečna maščob, ki jo bo Fat Out uspešno stopil, znova začela nabirati v telesu.

Komu so namenjeni?

Ženskam in moškim.

Tistim, ki si želite učinkovito in hitro znebiti odvečne maščobe ter oblikovati telo.

Tistim, ki vam primanjkuje časa (in volje) za rekreacijo.

Tistim, ki ste bili razočarani z rezultati pretekle diete.

Tistim, ki si želite vidne rezultate med dieto, tudi če ne obiskujejo telovadnice.

Kako ga morate uporabljati?

Ženskam priporočamo 3 kapsule dnevno, ne glede na to, ali si na treningu ali ne. Moškim zaradi večje mišične mase priporočamo 4 kapsule. Priporočamo, da s prvo kapsulo začnete že zjutraj, nadaljujete okoli poldneva in nato še zgodaj popoldne, saj boste tako telesu zagotovili konstantno topljenje maščob. Priporočamo, da kapsul ne jemljete zvečer, saj boste morda imeli težave s spancem.

Kapsulo vzemite z 2 dl vode pred obrokom. Spijte veliko vode, da boste odplaknili odvečno maščobo!

Imajo topilci maščob stranske učinke?

Fat Out proizvajamo po najvišjih farmacevtskih standardih, v njem pa so varne učinkovine. Stranke učinke, ki jih lahko pričakujete, so prijeten občutek toplote, ob gibanju povečano znojenje, povečan apetit in – manj maščobe ter kilogramov!

Izbrani izdelki za vas