Zakaj je pomembno, da se znebimo visceralne maščobe

Ali ste vedeli, da z zmanjšanjem trebušne maščobe ne preoblikujemo samo postave, ampak pozitivno vplivamo tudi na svoje zdravje?

Nekaj telesne maščobe je povsem normalno, toda v trebušni votlini se skriva sovražnik, ki se ga morate znebiti čimprej: visceralna maščoba

image

Kaj je visceralna maščoba in zakaj je tako nevarna? 

V nasprotju z ne tako nevarno podkožno maščobo, ki se nahaja tik pod kožo na trebuhu, rokah in nogah, visceralna maščoba obdaja jetra, želodec in črevesje. Čeprav predstavlja le približno 10 % telesne maščobe, lahko povzroči številne težave.

Preveč odvečne maščobe vpliva tudi na preskrbo z mikrohranili. Vitamin D, eden najpomembnejših vitaminov za imunski sistem, se na primer ujame v maščobo, vaše telo pa ga ne more uporabiti. Zato ljudje s prekomerno telesno težo potrebujejo večji vnos vitamina D.

Ali imate visceralno maščobo? 

Namesto, da čakate in plačujete za izmero visceralne maščobe, lahko namesto tega preverite nekaj splošnic smernic, ki pa nikakor niso dokončne, saj je pri tem potrebno upoštevati več dejavnikov.

Pomagate si lahko z merjenjem obsega pasu: pri ženskah je znak visceralne maščobe obseg pasu, večji od 89 cm, pri moških pa večji od 100 cm. Druga možnost je, da izračunate svoj ITM: če ta znaša 30 ali več, imate prekomerno telesno težo, kar lahko nakazuje na visceralno maščobo.

Kako se je lahko znebimo?

Dobra novica je, da se je visceralne maščobe mogoče znebiti. S kombinacijo redne vadbe, bolj zdrave prehrane, zadostnega spanca, manj stresa in primernega prehranskega dopolnila ste že na pravi poti! 

Paket za boj proti trebušni maščobi vsebuje topilec maščob Fat Out! Thermo Burn, ki je popolna izbira, če želimo pokuriti maščobo na trebuhu in hkrati preprečiti rast maščobnih celic. Izdelek je še posebej učinkovit pri zmanjševanju visceralne maščobe, saj lahko aktivira termogenezo - proces, ki vaše telo spremeni v stroj za kurjenje maščobe!

S prehodom na bolj aktiven življenjski slog vam lahko ta edinstveni 45-dnevni program pomaga zmanjšati obseg pasu in bokov ter vas hkrati napolni z energijo.

Essentials Vitamin D 4000 IU se ponaša z izjemno močno formulo, ki nam pomaga nadomestiti pomanjkanje vitamina D, ki ga s hrano in sončno svetlobo ne dobimo dovolj.Vitamin D je nepogrešljiv sopotnik v vseh letnih časih, njegovi učinki pa so še bolj izraziti v hladnejših, temnejših mesecih, ko naša energija in imunski sistem potrebujeta še posebej močno podporo.

Sončni vitamin je lahko še posebej koristen za osebe s prekomerno telesno težo. Kot smo že omenili, ljudem s prekomerno telesno težo običajno primanjkuje vitamina D, saj se ta ujame v maščobno tkivo in ga telo ne more uporabiti. Zato je še toliko bolj pomembno, da v primeru odvečnih kilogramov začnete uporabljati to prehransko dopolnilo čimprej.

Izbrani izdelki za vas

DODATEK
-57%
Akcijska cena 9,99 € Redna cena 22,99 €
Ogled izdelka
VITAMINI IN MINERALI
-58%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 59,96 €
Ogled izdelka
ODPORNOST
-58%
Akcijska cena 15,99 € Redna cena 37,98 €
Ogled izdelka