“Končno lahko spet oblečem hlače, ki jih nisem nosil že leta!”

Boštjan Urnaut je servisni svetovalec iz Slovenske Bistrice. Dolgo se je boril s povečanim obsegom trebuha in groznim pomanjkanjem energije. Nato pa se je odločil in poizkusil Hepafar. Očistil je svoja jetra, izgubil nekaj kilogramov in končno ima več energije. Preberite njegovo zgodbo!

image

“Bil sem izčrpan, moj pas pa se je še naprej širil”

“Tega sicer nisem hotel priznati, ampak celotna situacija me je res spravljala ob živce. Ko sem prišel iz službe, sem bil vedno izčrpan. Predstavljal sem si samo to, kako se bom sesedel na sedežno, kjer bom lahko počival ali malo zadremal.”

“Svojih otrok ali žene nisem niti opazil, enostavno nisem imel energije. Izčrpanost me je ubijala. In tudi moje najljubše hlače mi niso bile več prav. Tako ni šlo več naprej,” zavzdihne, ko se spominja prejšnjega stanja.

Odločil se je in poizkusil Hepafar – rezultati so bili osupljivi

“Po 8 ali 10 dneh sem že opazil prve spremembe. Kar naenkrat po vrnitvi iz službe nisem več občutil utrujenosti. Kadarkoli sem imel voljo in energijo, da sem se lahko igral s svojimi otroki.”

“Izgubil sem odvečne kilograme in tudi obseg pasu se mi je opazno zmanjšal. Sedaj lahko oblečem hlače, ki sem jih hranil v omari, za vsak primer, če morda kdaj shujšam. Verjemite mi, da sem jih hranil že kar nekaj časa, saj so sedaj že skoraj iz mode!” se pošali.

“Nad rezultati sem navdušen”

Izkušnja je spremenila njegovo življenje in Boštjan je izjemno zadovoljen s svojim dosežkom, še posebej, ker mu je uspelo vpeljati nekaj zdravih prehranjevalnih navad. Odločen je, da program ponovi čez približno 6 mesecev. “Odločil sem se, da bom do poletnega dopusta zamenjal svoj trebuh za 6 pack,” smeje dodaja.

“Hepafar nedvomno priporočam vsem, še posebej če vam pogosto primanjkuje energije, imate odvečne kilograme ali hočete spet obleči svoje najljubše hlače. S Hepafarjem je uspeh zagotovljen - preizkušeno in preverjeno.”

Misija zdrava jetra

Do Boštjanovih rezultatov vam bo pomagal 1-mesečni paket Misija zdrava jetra! Hepafar forte očisti, obnovi in okrepi vaša jetra, Hepafar fibers pa poskrbi, da toksini za vedno zapustijo vaše telo.

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka
40-DNEVNI PROGRAM
-62%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 67,96 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PROGRAM
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 81,99 €
Ogled izdelka