Izpopolnite svojo vsakodnevno vadbo!

Tek, kolesarjenje, dvigovanje uteži, pilates, plavanje – če je aktivnost del vašega vsakdanjika, potem verjamemo, da poznamo recept, kako še povečati intenzivnost, moč in eksplozivnost vaše vadbe.

image

1. Ne ozirajte se le na številke

Med izgubo in tudi pridobivanjem kilogramov pogosto pride do odvisnosti od številk. Ob tem mislimo predvsem na kilograme ter tudi kalorije.

Kadar hujšamo s pomočjo anaerobnih vadb, bomo poleg izgube maščobe zelo hitro pričeli pridobivati tudi mišice – takrat nas lahko presenetijo predvsem številke v kilogramih. Popolnoma normalno je, da ob pridobivanju mišic naša teža zraste. Razlog tiči v tem, da so mišice težje od maščobe, zato to pomeni le vaš napredek.

Druga obsesija, ki temelji na štetju kalorij, pa je v teoriji precej enostavna – čez dan lahko zaužijemo tolikšno število kalorij, kot jih lahko med vadbo porabimo. Težava pa se pojavi v praksi. Zato moramo najti živila, ki imajo čim manjšo kalorično vrednost, da jih bomo lahko čez dan/vadbo porabili. Če zaužijemo preveč kalorij si lahko pomagamo tudi s thermoburnerji, ki med vadbo še dodatno spodbujajo porabo kalorij.

2. Pijte veliko tekočine

Odrasel človek mora na dan spiti 2 - 2,5 l tekočine. Ob telesni vadbi pa se potreba po hidraciji še poveča, saj vodo še hitreje izločamo preko znoja. Enačba je torej enostavna – bolj ko je telo aktivno, bolj pospešen je celoten metabolizem, ob tem pa se izločanje znoja še poveča. Če imate težave z znojenjem in bi želeli še bolj aktivirati telo, obstaja enostavna rešitev, ki se imenuje Fat Out!. Slednji deluje preko dviga telesne temperature in povzroči povečano znojenje, ob tem pa tudi topljenje neželenih maščobnih blaznic.

3. Pazite na prehrano

Danes je trg preplavljen z različnimi dietami, ki so žal kratkotrajne. Problem teh diet je, da jim sledimo nekje do 30 dni, nato pa se vrnemo na stare prehranjevalne navade. Torej, z dieto nismo dosegli nič.

Pomembno je, da najdemo zdrava in predvsem raznolika živila, ki so nam všeč in si s pomočjo teh sestavljamo barvite jedilnike. Tako bomo jedi pripravljali z veseljem, naš želodček pa bomo odvadili tega groznega apetita po sladkarijah.

Sensilab priporoča:

Vsakodnevno aktivnost vedno lahko še izboljšamo. In naše glavno orodje za še boljše rezultate je Fat Out, trenutno najpopularnejši thermoburner na trgu.

Ker deluje s pomočjo številnih aktivnih sestavin (črni poper, zeleni čaj, L-karnitin, kofein, B kompleks, itd.), še poveča aktivnost vašega telesa med vadbo:

  • dvigne telesno temperaturo,
  • pospeši znojenje in topljenje maščob,
  • poviša raven energije in vzdržljivosti telesa med vadbo,
  • deluje antioksidativno,
  • telo neguje s pomembnimi vitamini in minerali.

Izbrani izdelki za vas