Resnica o maščobah

Na začetku leta mnogi med nami občutimo posledice svojega prehranjevanja v prazničnem času. To je običajno čas, ko začnemo razmišljati o hujšanju - to je tudi na splošno najpogostejša novoletna zaobljuba. Toda kako začeti in kakšno dieto izbrati? Dieto z malo ogljikovimi hidrati? Dieto z malo maščobami? Na voljo je toliko različnih informacij, da nas lahko kar malo zmedejo. Poglejmo skupaj. 

image

Dieta z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ali z malo maščobami?

Diete z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov so v tem trenutku zelo priljubljene. Pa so za res najboljša izbira za vas? Si res lahko predstavljate, da se nenehno odrekate kruhu ali testeninam? Znanstveniki so ugotovili: najboljša dieta je tista, ki ji lahko sledite. Kaj lahko storite, če odrekanje ogljikovim hidratom ni najboljša izbira za vas? Lahko zmanjšate vnos maščob!

Zmanjšanje količine maščob pomaga!

Študija je pokazala, da so ljudje zgubili več telesne maščobezmanjšanjem vnosa maščob kot z zmanjšanjem ogljikovih hidratov! Udeleženci so poskusili diete, ki so zmanjšale vnos kalorij za tretjino, bodisi z zmanjšanjem ogljikovih hidratov bodisi maščob. Rezultati, objavljeni v znanstveni reviji Cell Metabolism, so pokazali, da so po 6 dneh tisti, ki so zmanjšali vnos maščobe, izgubili v povprečju 463 g maščobe - kar je 80 % več od tistih, ki so zmanjšali vnos ogljikovih hidratov (ti so v povprečju izgubili 245 g).**

Maščoba ima veliko kalorij

Gram maščobe ima 2-krat več kalorij kot gram ogljikovih hidratov in beljakovin. Gram maščobe ima približno 9 kalorij, gram ogljikovih hidratov ali beljakovin pa približno 4. Z drugimi besedami, če bi se želeli odreči enakemu številu kalorij, bi se morali odpovedati dvakrat več beljakovinam ali ogljikovim hidratom! Svoje cilje pri vnosu kalorij boste torej lažje dosegli, če boste zmanjšali vnos maščob. Ali obstaja lažji način?

Vezalci maščob

Vezalci maščob so uporabnia prehranska dopolnila za hujšanje. Vendar jih nikar ne zamenjujte s topilci maščob. Vezalci maščob za razliko od topilcev maščob ne vplivajo na delovanje vaše presnove - ne vsebujejo spodbujevalcev in ne vplivajo na to, kako vaše telo shranjuje maščobe. Kaj torej počnejo vezalci maščob?

Vezalci maščob sodelujejo z vašim prebavnim sistemom tako, da zmanjšajo količino kalorij iz maščob, ki jih vaše telo absorbira iz zaužite hrane. Vežejo se z maščobo iz hrane in poskrbijo, da ta zapusti vaše telo. Tako vam ni treba stradati, da bi shujšali!

FatEliminator EXTREME

Predstavljamo vam neverjetno učinkovit vezalec maščobe, ki zmanjša absorpcijo maščobe za skoraj tretjino! Ko maščoba iz vaše hrane pride v stik s FatEliminatorjem, tvori gel, ki ga vaše telo ne more absorbirati. Zaradi vlaknin maščoba nato za vedno zapusti vaše telo.

FatEliminator EXTREME omogoča zelo enostavno zmanjšanje vnosa kalorij in naredi dieto še bolj učinkovito. Privoščite si okusen limonin napitek 30 minut po obroku in uspeh je zagotovljen!

Ne zamudite izjemne ponudbe!

Stopite na pot do zdravega in zadovoljnega življenja! Svetovalnica za boljše počutje Sensi Vital ponuja brezplačne meritve in osebno svetovanje. Za več informacij in prijavo kliknite TUKAJ »

**[Vir: https://www.cell.com/fulltext/S1550-4131%2815%2900350-2]

Izbrani izdelki za vas

15-DNEVNI PAKET
-48%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 45,98 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka