Za popoln videz ni dovolj samo make-up!

Čeprav ima ličenje v malem prstu in obvlada vse drobne skrivnosti, kako skriti še tako motečo nepravilnost na koži, Doroteja že leta aktivno skrbi za videz svoje kože. 34-letnica iz Ljubljane je namreč profesionalna make-up umetnica, ki natanko pozna najboljše znamke. »Za UNDO collagen drink sem se odločila, ker zase želim le najkakovostnejše!

image

Pri Doroteji takoj vidiš, da “obvlada”. Videti je kot diva iz filma. In čeprav pogosto mislimo, da imajo eni pač to srečo, da se počasneje starajo, je v ozadju mladostnega in zdravega videza kože predvsem vsakodnevna skrb zanjo. Če že od koga, bi prav od nje radi slišali kak nasvet.

»Zelo skrbim zase in za svoje telo. Zelo sem dosledna, kar se tiče nege kože. Že od mladostnejših let se zjutraj in zvečer držim svojih ritualov. Pijem ogromno vode in se prehranjujem z ekološko vegetarijansko hrano. Ne izpostavljam se soncu, kajti med zunanjimi dejavniki je glavni uničevalec kolagena prav sonce,« pojasni Doroteja.

»Moji koži škodi predvsem stres kot posledica veliko dela«

Kot profesionalna make-up umetnica, ki skrbi za lastno uspešno znamko, je ves čas na relaciji med Ljubljano in Mariborom. Pri tem ima težave, ki spremljajo vse poslovne ženske: »stres zaradi veliko dela in posledično pomanjkanje spanca«.

Doroteja samozavestno pove, da se odlično počuti v svoji koži in je nič ne moti, vendar že poklicno ve, da je treba začeti za kožo skrbeti, še preden se pojavijo gube.

»Želim upočasniti proces staranja«

»Na vseh področjih v življenju dam vedno največ na kakovost, pa naj bo to hrana, obleka, potovanje, odnosi, kozmetika ... Na podlagi raziskav in pozitivnih odzivov žensk sem se odločila za najboljše in najbolj kvalitetne izdelke – iz linije UNDO,« razloži, zakaj se je odločila za napitke UNDO collagen drink.

Za izdelek se je odločila »enostavno zato, ker želim vzdrževati stanje svoje kože in upočasniti proces staranja.«

»Opazila sem, da je tonus moje kože bolj čvrst«

Doroteja kot umetnica ličenja in poznavalka kože ve, da je ključnega pomena za lep videz kože njena hidriranost, torej da uspe zadržati dovolj vode. To je še posebno velika težava pozimi, ko se zadržujemo v zaprtih in ogrevanih prostorih, ki izdatno kradejo vlago iz naše kože. Zato je z zadovoljstvom opazila, da je po dveh tednih uporabe »moja koža postala bolj sijoča in hidrirana, tonus kože pa bolj čvrst.«

»Izboljšan videz kože izboljša samopodobo«

Čeprav zveni kliše, Doroteja poudarja tudi pomen notranjega ravnotežja. Meni namreč, da smo težko zadovoljni sami s sabo, če ne skrbimo tudi za svojo zunanjost. »Izboljšan videz kože definitivno vpliva na pozitivnejšo samopodobo in večje zadovoljstvo s samim sabo, posledično pa tudi na vsa druga področja v življenju. Vse izvira iz naše notranjosti. Tako, kot se počutimo v svoji koži, takšno energijo izražamo in s tem ustvarjamo tudi svoje življenje.«

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 80,97 €
Ogled izdelka