Royal Jelly

Prehransko dopolnilo Viale s svežim matičnim mlečkom in odličnim okusom pomaranče.

-50%

Royal Jelly
  • Matični mleček s prijetnim okusom pomaranče
  • 1500 mg matičnega mlečka v vsaki viali
  • Visoka vsebnost 10-HDA maščobne kisline (najmanj 21 mg/vialo)

 


 

9,90 €

4,95 €

Ni na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:

10 vial za 10 dni

Viale Royal Jelly vsebujejo svež matični mleček, ki je bogat naravni kompleks hranilnih snovi zato predstavljajo idealen dodatek k vsakodnevni prehrani.

Zakaj je matični mleček tako poseben?

Matični mleček (ang. royal jelly) proizvajajo čebele dojilj. Z njim hranijo matico in tako opravljajo svojo poglavitno nalogo. Zaradi takšne prehrane matica doživi starost od 5 do 7 let, medtem ko čebele delavke in troti živijo le 7 do 8 tednov.

Matični mleček predstavlja izjemno kombinacijo naravnih sestavin. Med drugim je edinstven naravni vir maščobne kisline 10-HDA (10-hidroksi-2-decenska kislina), ki jo najdemo le v matičnem mlečku in je glavno merilo njegove kakovosti. Višja kot je stopnja vsebnosti 10-HDA, kakovostnejši je matični mleček.

Viale Royal Jelly vsebujejo najmanj 1,4% 10-HDA (odstotek je lahko tudi višji in je odvisen od serije uporabljenega matičnega mlečka, saj gre za naravno prisotno sestavino). To pomeni, da se v vsaki viali nahaja najmanj 21 mg 10-HDA.

Kako deluje 10-HDA še ni točno znano, domneva pa se, da je ravno ta maščobna kislina odgovorna za izjemno delovanje matičnega mlečka na naše telo.

SESTAVINE (v 1 viali): prečiščena voda, glukoza, sveži matični mleček 1500 mg, nosilec: glicerol, aroma pomaranče, konzervansa: natrijev benzoat, kalijev sorbat.

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 viala, najbolje zjutraj.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto količina: 100 ml

Royal Jelly