Sore Throat pastile

Prehransko dopolnilo. Pastile z blagodejnim učinkom na grlo in žrelo.

Sore Throat pastile
  • Kombinacija propolisa in ingverja
  • Blagodejen učinek na grlo in zgornji del dihal
  • Z naravnim okusom granatnega jabolka
  • Brez umetnih sladil
  • Primerno za otroke od 7. leta starosti dalje


 
3,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

PAKIRANJE: 18 pastil 

Razdraženo grlo je sila neprijetno. V grlu nas praska in boli zaradi česar komaj požiramo slino, kaj šele hrano ali pijačo, kar je zelo neprijetno in moteče. K sreči si lahko pri razdraženem grlu pomagate sami z okusnimi pastilami Sore Throat.

Pastile Sore Throat združujejo učinkovito kombinacijo propolisa in ingverja s prijetnim okusom granatnega jabolka, ki:

  • nežno blaži razdraženo sluznico ustne votline in žrela,
  • pripomore k vzdrževanju zdravja dihalnih poti,
  • prispeva k naravni obrambi telesa.

Z naravo proti razdraženemu grlu

Propolis

Propolis, naraven čebelji proizvod, s pridom uporabljajo že mnogo let, vendar danes na njegov pozitivni učinek vse prevečkrat pozabimo. Propolis sestavlja mešanica smole, eteričnih olj, cvetnega prahu, vitaminov in mineralov ter izjemnih flavonoidov.

Propolis in njegove pozitivne lastnosti najbolje poznajo čebelarji, saj ga čebele uporabljajo za zaščito panjev pred številnimi paraziti, glivami in bakterijami.

Ingver

Ingver je aromatična, pekoča začimba, ki izvira iz bližnjega vzhoda. Zaradi svoje izjemne sestave ga ne cenijo le naše babice, ampak je svoje mesto našel tudi v domači lekarni. Ingver je znan po tem, da omili slabost, prispeva k vzdrževanju zdravja dihal in k naravni obrambi telesa.

Sensilab svetuje

Okusne pastile Sore Throat lahko uporabite že pri blažjih bolečinah in draženju v grlu ter tako preprečite poslabšanje stanja. Za najboljši učinek vam priporočamo, da poližete 1 pastilo vsake 2 do 3 ure, do največ 5 pastil dnevno.

SESTAVINE (v 5 pastilah/dnevnem odmerku): ekstrakt propolisa (standardiziran na 10% galangina) 75 mg, ekstrakt ingverja 50 mg, okus granatnega jabolka, mentol, sladkor, glukozni sirup, citronska kislina, barvilo: karmin.

NAVODILA ZA UPORABO: Priporočeni odmerek je 1 pastila na 2-3 ure, do 5 pastil dnevno. 

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi.

NETO TEŽA: 45 g.