Anja: Ko kilogrami niso šli več dol, sem poskusila 10 DAYS Detox!

Anja Metelko Košir je 28-letna mlada mamica, ki je med nosečnostjo pridobila kar 23 kilogramov. »Prve mesece sem izgubljala kilograme kot za šalo, vendar se s temi kilogrami nisem obremenjevala. Potem pa so se stvari spremenile, ponoči sem začela jesti.« Tako se je znova zredila, poskusila številne rešitve, a ji ni uspelo shujšati. Obupana je iskala rešitev in jo našla v 10 DAYS Detox. 

image

Ko sistem za hujšanje odpove, je nujen detox!

Imate podobne težave kot Anja? Če ne morete shujšati, lahko okrivite svoje telo, ki je polno strupov. Zato morate nujno na detox, ki bo razstrupil celotno telo.

Toksini, ki jih vnesete v svoje telo prek nezdrave hrane in sladkih pijač ter onesnaženega okolja, rušijo vaše hormonsko ravnovesje, povečujejo apetit, upočasnjujejo prebavo ter spreminjajo kalorije v maščobe. Znebite se jih lahko le z učinkovitim detoxom.

Tako se je odločila tudi Anja, ki je dosledno upoštevala navodila. »Detox me ni prestrašil, saj sem si vsak dan govorila, da je to odlično za moje telo, ker nisem lepo skrbela zanj. Tudi 10 dni se mi ne zdi veliko, da se nečesa res strogo držim

Rezultati 10-dnevnega razstrupljanja s 10 DAYS Detox so bili pri Anji izjemni. Izgubila je nekaj kilogramov, zmanjšala se ji je maščoba okoli trebuha, izboljšala je počutje in se končno znebila napihnjenosti!

»Nisem pričakovala. Lepa motivacija za naprej, kajne. Prebava mi še nikoli ni tako dobro delovalani več napihnjenosti, počutje pa je odlično,« pravi po 10 dneh razstrupljanja.

»Priporočila bi ga vsem: čim prej, počutje bo res enkratno!«

Izberite 10 DAYS Detox in v 10 dneh:

  • Razstrupite in očistite jetra
  • Pospešite prebavo
  • Odpravite odvečne kilograme okoli trebuha, ki se vam nabirajo že toliko časa
  • Uravnajte apetit
  • Izboljšajte počutje