10 trikov za mladostno kožo

Le katera si ne bi želela večno mlade in napete kože? Pa veste, da do nje le ni tako težko priti? Zbrali smo 10 res preprostih trikov, ki jih lahko začnemo upoštevati že danes!

image

Losjon je nepogrešljiv

Dnevna uporaba losjona je ključna v boju proti suhi koži!

Zeleno bogastvo

Zelena zelenjava, na primer špinača in rukola, sta polni antioksidantov, ki jih naša koža potrebuje za svež, sijoč izgled brez nečistoč. Poskrbite, da jo boste zaužili vsak dan!

Radirka za gube

Retinol je naravna učinkovina, ki zgladi kožo in gube. Za tiste, ki želite večno mlado kožo, je zato nepogrešljiv vsak dan!

Rada klepetaš po telefonu?

Vsak dan klepetaš po telefonu? Mobilni telefon je zbirališče bakterij in povzroča mozolje in nepravilnosti na tvojih ličnicah. Ne pozabi ga dnevno očistiti z antibakterijskimi robčki.

Spanje, spanje, spanje

Premalo spanca vpliva tudi na tvojo kožo! Če ne boš svojemu telesu privoščila dovolj spanja, bo tvoja koža postala pusta in bleda.

Razvajaj se!

Na tvoj izgled močno vpliva tudi tvoje splošno počutje. Zato poskrbi, da se boš vsaj enkrat na mesec razvajala z masažo telesa, pedikuro, manikuro

Nega kože okoli oči

Koža okoli oči je najtanjša, zato se znaki staranja najprej pojavijo prav tam! Poskrbi, da jo boš že zgodaj začela negovati.

Roke stran!

Vemo, da se je težko upreti stiskanju mozoljčkov. Pa vendar se izogni temu, če se le da. S stiskanjem boš namreč bakterije potisnila še globlje v kožo in povzročila še več mozoljčkov.

Očisti svoje čopiče za ličenje

Poskrbi, da boš vsaj enkrat na mesec dobro očistila svoje čopiče za ličenje. Na njih se namreč nabirajo bakterije! Zagotovo si ne želiš teh bakterij na svojem obrazu, kajne?

Pravilna nega kože

Ključno je, da najdeš nego za kožo, ki vsebuje anti age sestavine! Linija UNDO je sestavljena iz 4 izdelkov, ki znotraj in od zunaj ustavijo procese staranja kože, poskrbijo za sijoče in močne lase ter čvrste nohte.

Vrhunski rezultati se bodo prikazali v najkrajšem možnem času: že po enemu mesecu za 25 % manjša globina gub, za 10 % večja elastičnost kože, za 21 % zmanjšanje nepravilnosti na koži in kar 83 % uporabnikov zadovoljnih s sijajem las.

Klik do čudovitega izgleda in dobrega počutja (spodaj):

image

Izbrani izdelki za vas