Zakaj priporočamo 3-mesečni paket za razstrupljanje jeter?

Koliko časa potrebujete, da »očistite« oziroma »razmastite« jetra, je odvisno predvsem od vašega življenjskega sloga in stanja jeter. Eden od indikatorjev za začetek razstrupljanja je lahko že vaše počutje in zavedanje, da ne živite najbolj zdravo. V vsakem primeru vam lahko 3-mesečen paket razstrupljanja jeter le koristi, počutje pa bo že po nekaj tednih fenomenalno!

image

Zakaj pa ravno 3-mesečni paket?

Če ste se odločili za razstrupljanje, si najbrž želite poskrbeti za jetra, kot je treba. 3-mesečni paket je priporočljiv predvsem zato, da:

1. Imajo maščoba in z njo strupi dovolj časa, da varno zapustijo telo.

Če pomislite, koliko časa so se strupi kopičili v vaših jetrih, lahko razumete, da se ne bodo poslovili kar čez noč. Potrebno pa je tudi vedeti, da je pri razstrupljanju jeter hitro izgubljanje teže oziroma maščobe odsvetovano. V maščobi se namreč shranjujejo tudi strupi, ki ob hitrem hujšanju preplavijo telo, saj jih telo ne more tako na hitro izločiti. V končni fazi spet končajo v jetrih, česar si ne želite. Opozorilo velja tudi za normalno težke, saj imajo pogosto tudi ti preveč visceralne maščobe (ki se nalaga okoli notranjih organov) in zamaščena jetra.

2. Imajo jetrne celice čas za regeneracijo in okrepitev.

Če imate zamaščena jetra, se jetrne celice precej počasneje obnavljajo in opravljajo svoje funkcije. Bolj kot imate zamaščena jetra, bolj celice »dihajo na škrge«. V procesu 3-mesečnega razstrupljanja imajo jetra dovolj časa za varno razstrupljanje, jetrne celice pa za regeneracijo in krepitev.

Hitreje bo z uravnoteženo prehrano in redno vadbo

Stanje jeter je neposredno povezano s prehrano, saj gre skoznje vse, kar spravimo v usta. Zato je izjemnega pomena, da ta hrana jeter ne obremenjuje in da jim pomaga pri regeneraciji. Marsikdo tako uspe s kombinacijo uravnotežene prehrane in redne vadbe pozitivne učinke razstrupljanja jeter občutiti že v enem mesecu. Dobrodošlo je vedeti, da se rezultati poznajo že pri 5-odstotni izgubi odvečne teže in pri le 10-minutni vadbi 5x na teden!

To potrjuje tudi indijski gastroenterolog in kirurg za jetrne presaditve Vinay Kumaran, ki redno srečuje potencialne darovalce jeter s preveč zamaščenimi jetri. Da bi lahko darovali jetra, jih morajo nujno »razmastiti«.

Lažje je spremembe uvajati postopoma

Ker pa niso vsi tako disciplinirani ter jim je lažje spremembe uvajati postopoma, potrebujejo več časa. Nekaterim tudi vadba ne leži preveč. Zato je za večino ljudi najprimernejši 3-mesečni paket, ki je predvsem:

  • vzdržen, saj se ga ni težko držati in je prilagojen tudi hitremu tempu življenja,
  • dlje časa učinkovit – okrepljena jetra lahko primerjamo s servisiranim avtomobilom: garancija dobrega delovanja je odvisna od tega, kako boste ravnali z avtomobilom, kar pomeni, da so občasne pregrehe seveda dovoljene, po določenem času pa bo treba ponoviti servis. In enako je z našimi jetri.
  • ponuja še dobrodošle stranske učinke – izgubo nekaj kilogramov, boljše počutje, zmanjšan obseg trebuha, več energije, kožo brez nepravilnosti, zdravo krvno sliko in še bi lahko naštevali.

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-58%
Akcijska cena 59,99 € Redna cena 143,99 €
Ogled izdelka