3 NEVERJETNI naravni ubijalci bolečin

Bolečina… glavobol, bolečine v sklepih in mišicah, trebušne bolečine in še bi lahko naštevali. Vsi bi se radi znebili bolečine- ČIMPREJ! Ampak kaj pa, ko protibolečinska tableta ni pri roki? Razkrivamo vam 3 NEVERJETNE naravne ubijalce bolečin.

image

1) Boleče pekoča hrana

Imate radi pekočo hrano? Potem vas bo tole razveselilo. Pekoča hrana je že sama po sebi »boleča«, presenetljivo pa je dejstvo, da deluje tudi kot protibolečinsko sredstvo! Kajenski poper je eden izmed najbolj znanih. Pomaga namreč omiliti bolečine celo po operaciji! Kajenski poper lahko uporabljate tudi »na zunaj«, saj pomaga pri bolečinah v sklepih. Vsebuje namreč sestavino Capsaicin- naravno protibolečinsko zdravilo, ki omili bolečine pri otečenih mišicah, napetosti in vnetju kože.

2) Mogočna olja

- Svetlinovo olje, izdelano iz svetlina, je bogato z maščobnimi kislinami in postaja vedno bolj znano kot pomoč pri PMS. Veliko žensk ga uživa z namenom omilitve predmenstrualnih simptomov, vključno z bolečino. Svetlinovo olje namreč odlično vpliva na hormonsko ravnovesje!

- Olje arnike pa je olje, ki bi moralo biti del vsake omarice z zdravili. Pomaga namreč pri vnetjih kože zaradi pikov insektov, modricam in celo artitičnih vnetjih. Zanimivost: Imate sindrom karpalnega kanala? Uporabite olje arnike!

- Olje poprove mete + sivkino olje pa vam bo pomagalo pri glavobolu! Nanesite nekaj kapljic obeh na dlan, premešajte, nato pa mešanico nanesite na čelo, sence in zadnji del vratu. Ta kombinacija je ravno tako odlična proti bolečinam v mišicah.

3) Epsomska sol / Grenka sol

Zagotovo ste že slišali za epsomsko sol, ki ji pri nas rečemo tudi grenka sol. Ta sol, bogata z magnezijem, je naravno sredstvo proti bolečinam v sklepih in mišicah. Ravno tako pride prav takrat, ko se vam v kožo nerodno zapiči trska. Kako jo uporabiti? Boleče področje s trsko namakajte v topli vodi z dodano soljo in nato nežno izpulite trsko- brez bolečin! Zanimivost: Kopel z epsomsko soljo pomaga tudi pri bolečinah po porodu.

Nimate zgornjih sestavin, ki bi omilile bolečine v sklepih in mišicah?

Včasih bolečina pride iznenada ali pa nam primanjkuje sestavin, s katerimi bi lahko HITRO in TAKOJ vplivali na bolečino v sklepih in mišicah. Kaj pa takrat?

FlexiForce hladilni gel je brez pretiravanja nepogrešljiv del vaše potovalne in domače lekarne. Zakaj? Ker so zategle in boleče mišice, zvini, preobremenitve, vnete tetive in udarnine del vsakdana večine izmed nas ali naših bližnjih. Če pa smo telesno bolj aktivni, se nam te nevšečnosti pojavljajo še pogosteje.

Ker je izjemno učinkovit in prijeten za uporabo (ni lepljiv ali masten), ga priporočajo celo vrhunski športniki.

Izbrani izdelki za vas

SKLEPI
-21%
Akcijska cena 10,99 € Redna cena 13,99 € As low as 8,99 €
Ogled izdelka