3 pijače, ki kurijo maščobo na trebuhu

Če boste spili kozarec ene izmed teh pijač zjutraj ali preden se boste odpravili spat, se bodo maščobe na trebuhu začele počasi, a temeljito topiti – še preden boste to sploh zaznali. Izberite svoj najljubši okus!

image

Motor hitrejšega metabolizma – kava

Nekaj je prav gotovo res – kava ni le dobra, ampak pomaga tudi pri izgubljanju kilogramov. Če jo pijemo brez sladkorja, ima minimalno kalorično vrednost: skodelica kave, ki smo jo pripravili iz 5 gramov mlete pražene kave, ima samo okrog 7,5 kcal. Zato si poleti mirne vesti pripravite ledeno kavo, ki vam bo hitro zagotovila energijo in bo pomagala hitreje pokuriti odvečne maščobe.

Če ste ljubitelji capuccina, poskusite kavo tudi v okusni obliki napitka SlimCut Fat Burner Cappuccino Napitek pospešuje porabo maščob, obenem pa zmanjša hrepenenje po sladkarijah. Ker spodbuja nastajanje hormona serotonina, znanega kot hormon sreče, je SlimCut Fat Burner Cappuccino tudi dober zaveznik pri zajezitvi volčje lakote.

Za pospešeno kurjenje maščob – ananas

Ananas ima precej nizko kalorično vrednost in visoko vsebnost vode. Spodbuja izločanje odvečne tekočine, obenem pa nas napolni z energijo. Prav zato je znan po tem, da preprečuje zabuhlost in spodbuja hujšanje.

Uživajte v dobrodejnih učinkih ananasa z osvežujočim napitkom SlimCut Fat Burner! z okusom ananasa. Napitek spodbuja metabolizem in tako tudi pospešuje razgradnjo maščobnih kislin, naloženih v maščobnih celicah – pri tem pa se sprosti ogromno energije, ki pride vedno prav.

Hujšajte in okrepite odpornost – z ingverjem in limono

Ja, res je: ingver in limona sta odlična shujševalna kombinacija. Oba pospešujeta razgradnjo maščob in toksinov, ki se nabirajo v telesu. Skupaj sta vaš naraven zaveznik, če je vaš cilj zdravo in učinkovito hujšanje.

Da vam olajšamo delo in privarčujemo čas, smo pripravili napitek, ki vsebuje vse dobrodejne učinke tako ingverja kot limone: SlimCut Fat Burner! z okusom ingverja in limone.

Torej, pripravite si vsak dan osvežilen in poživljujoč napitek, ki vam najbolj 'paše'. Zdaj lahko izkoristite posebno ponudbo 1 + 1 gratis, ki vam zagotavlja enomesečno pospešeno kurjenje maščob.