Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Poletje že trka na vrata, čas kopalk pa se neizogibno približuje. In če si med vročimi poletnimi dnevi zaželite lahke juhe, ki poleg tega, da vas nasiti, tudi topi kilograme, si preberite naslednje recepte.
Sestavine:
Priprava: Piščančje prsi na hitro prepražite na obeh straneh in jih prelijte z jušno osnovo. Začinite s curryjem in ostalimi začimbami ter dodajte lovorjev list. Zmes naj se kuha 20 minut, nato odstranite piščančje prsi in jih narežite na majhne koščke. Sesekljajte korenje, por in gobe. V posodo dodajte korenje, nato por, lečo in šampinjone ter kuhajte še nadaljnjih 5 minut. Po okusu dodajte še sol in poper ter v juho dodajte narezane koščke piščančjih prsi.
Sestavine:
Priprava: Narežite zelenjavo na kocke in jo dajte v vrelo vodo. Začinite s poprom in soljo ter kuhajte, dokler ni zelenjava mehka. Pred koncem kuhanja dodajte še peteršilj in začimbe po vašem okusu.
Sestavine:
Priprava: Vse sestavine sesekljajte na majhne koščke in jih dajte v posodo s hladno vodo. Posodo pristavite na plin. Ko voda zavre, dodajte paradižnikovo omako. Na zmernem ognju kuhajte toliko časa, dokler se zelenjava ne zmehča. Pred koncem dodajte še začimbe in postrezite.
Dober tek!
Izbrani izdelki za vas
Morda bi vas zanimalo