3 znaki, da vaši koži primanjkuje kolagena

Kolagen je najbolj razširjen protein v našem telesu in gradnik kožnih tkiv. Je ključna sestavina, ki skrbi za mladosten in sijoč videz kože, lase in nohte pa neredi močnejše. Koži pomaga, da se regenerira od znotraj in ji povrne elastičnost in čvrstost.

image

S starostjo in nezdravim načinom življenja (kajenje, alkohol, sladkor, stres, sončenje) naravna proizvodnja kolagena v telesu začne upadati, zato je pametno začeti z uživanjem kolagena kot dodatka prehrani, že preden se pojavijo resni znaki njegovega pomanjkanja.

Ker je koža največji človeški organ, pomanjkanje kolagena najprej opazimo tam.

1. PREZGODEN POJAV GUB

Če je tvorba kolagena v celicah zmanjšana, se v koži veže manj vlage, koža je manj elastična in čvrsta. Začne se povešati, pojavijo se gubice.

2. BOLJ VIDEN CELULIT

Koža postane tanjša, vidnost celulita pa posledično večja. Če ima koža dovolj kolagena, je bolj čvrsta, zato je celulit manj opazen.

3. TEŽJA REGENERACIJA PO POŠKODBAH

Koža se lažje odrgne in poškoduje, po poškodbah pa se težje regenerira in opažamo več modric.

Dodajte kolagen v svojo prehrano!

Vnos kolagena je ključen za čvrsto kožo, ki bo kljubovala zunanjim vplivom in vplivom staranja. UNDO Collagen drink vsebuje kolagen morskega izvora in stimulira obnovo in celjenje poškodovane kože, pomaga pri suhi, hrapavi koži in poveča vlažnost kože!

UNDO Collagen drink na splošno izboljša teksturo kože ter njeno čvrstost in elastičnost, kar je ključno pri odpravljanju gubic. Prav tako pripomore k močnejši strukturi las in njihovem sijaju ter močnim in zdravim nohtom, zato je preprosto nepogrešljiv v vaši vsakdanji rutini.

Lepota se začne od znotraj, zato začnite čimprej! Naročite UNDO Collagen drink po akcijski ceni še danes!

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-50%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 53,98 €
Ogled izdelka