3 znaki, da vaši koži primanjkuje kolagena

Kolagen je najbolj razširjen protein v telesu. Je ključna sestavina, ki skrbi za elastičnost kože, moč in rast las, tvorbo hormonov, sklepe in črevesje. Prav tako nam pomaga ohranjati ravnovesje energije, pri počutju in apetitu.

S starostjo in nezdravim načinom življenja (kajenje, alkohol, sladkor, stres, sončenje) naravna proizvodnja kolagena v telesu začne upadati, zato je pametno začeti z uživanjem kolagena kot dodatka prehrani, že preden se pojavijo resni znaki njegovega pomanjkanja.

Ker je koža največji človeški organ, pomanjkanje kolagena najprej opazimo tam.

1. PREZGODEN POJAV GUB

Če je tvorba kolagena v celicah zmanjšana, se v koži veže manj vlage, koža je manj elastična in čvrsta. Začne se povešati, pojavijo se gubice.

2. BOLJ VIDEN CELULIT

Koža postane tanjša, kar rezultira v večji vidnosti celulita. Če ima koža dovolj kolagena, je bolj čvrsta, zato se celulit manj opazi.

3. TEŽJA REGENERACIJA PO POŠKODBAH

Koža se lažje odrgne in poškoduje, po poškodbah se težje regenerira in opažamo več modric.

Dodajte kolagen v svojo prehrano!

Vnos kolagena je ključen za čvrsto kožo, ki bo kljubovala zunanjim vplivom in vplivom staranja. UNDO Collagen drink vsebuje kolagen morskega izvora in stimulira obnovo in celjenje poškodovane kože, pomaga pri suhi, hrapavi koži in poveča vlažnost kože za kar 17%!

UNDO Collagen drink na splošno izboljša teksturo kože ter njeno čvrstost in elastičnost, kar je ključno pri odpravljanju celulita ter gubic. Prav tako pripomore k močnejši strukturi las in njihovem sijaju ter močnim in zdravim nohtom, zato je preprosto nepogrešljiv v vaši vsakdanji rutini.

Lepota se začne od znotraj- zato začnite čimprej!

Naročite UNDO Collagen drink po akcijski ceni (klik spodaj):