3 razlogi, zakaj morate uživati KOLAGEN

Kolagen je sestavina marsikatere kreme in prehranskih dodatkov. Ste se kdaj vprašali, zakaj? Ljubljen s strani veliko žensk, ki želijo svojo kožo ohraniti napeto čim dlje časa, pa vendar se koristi kolagena raztezajo skozi več področij.

Odpravlja težave s kožo

Naše telo začne z leti izgubljati naravni nivo kolagena, posledice pa se kažejo v manj napeti koži in v več gubicah. Z uživanjem kolagena dvignemo nivo kolagena in učvrstimo svojo kožo, obenem pa postane bolj gladka.

Konec bolečih sklepov

Nizek nivo kolagena se pokaže tudi v bolečih sklepih. Z leti postanejo noge otekle, boleče in toge. Z vnosom kolagena v telo se tovrstne težave zmanjšajo, poleg tega pa se zaustavi tudi obraba hrustanca, ki je pogost problem med starejšimi ljudmi.

Več o UNDO Collagen drink TUKAJ (klik spodaj):

Boljše počutje

S starostjo se telo hitreje utrudi, primanjkuje mu energije. Z jemanjem kolagena v obliki prehranskih dodatkov boste prejeli izboljšali metabolizem, posledično pa prejeli več energije. Aminokislina Glycin je namreč del kolagena in pomaga črpati sladkor iz krvi v vaše organe, zaradi česar se boste počutili bolj energično.

Kolagen je rešitev!

Vendar pozor: marsikateri kolagen vsebuje maščobe, ki vam bodo poleg želje po bolj čvrsti koži prinesle še dodatne kilograme. Cenen kolagen vam žal ne bo pomagal niti pri učvrstitvi kože, saj jo bo le zapacal v obliki mozoljčkov.

Zato potrebujete čist kolagen, brez maščob in ogljikovih hidratovTakšnega boste našli v novi, izboljšani formuli, ki jo vsebuje UNDO Collagen Drink in je v prijetnem pakiranju, v obliki napitka.

Z rednim uživanjem UNDO Collagen drink namreč spodbudimo naravno nastajanje kolagena, ki bo pomladil vašo kožo. Koža bo bolj elastična in prožna, gube pa bodo manj vidne. Ravno tako bo izboljšal izgled vaših las in okrepil nohte.

UNDO Collagen drink je osvežilen napitek, ki zagotovi idealno kožo, lase in nohte od znotraj. Za najboljši učinek priporočamo jemanje 1 vrečke na dan z 2dl vode po obroku.

UNDO Collagen drink naročite TUKAJ (klik spodaj):

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 35,98 € Redna cena 71,96 €
Ogled izdelka
-67%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 74,97 €
Ogled izdelka