3 razlogi, zakaj morate uživati KOLAGEN

Kolagen je sestavina marsikatere kreme in prehranskih dodatkov. Ste se kdaj vprašali, zakaj? Priljubljen med ženskami, ki želijo svojo kožo ohraniti napeto čim dlje časa, pa vendar se koristi kolagena raztezajo skozi več področij.

image

Odpravlja težave s kožo

Naše telo začne z leti izgubljati naravno raven kolagena, posledice pa se kažejo v manj napeti koži in v več gubicah. Z uživanjem kolagena dvignemo njegovo raven in učvrstimo svojo kožo, obenem pa ta postane bolj gladka.

Konec bolečih sklepov

Nizka raven kolagena se pokaže tudi v bolečih sklepih. Z leti postanejo noge otekle, boleče in toge. Z vnosom kolagena v telo se tovrstne težave zmanjšajo, poleg tega pa se zaustavi tudi obraba hrustanca, ki je pogosta težava med starejšimi ljudmi.

Več o UNDO Collagen drinku na spodnji povezavi:

Kolagen je rešitev!

Vendar pozor: marsikateri kolagen vsebuje maščobe, ki vam bodo poleg želje po bolj čvrsti koži prinesle še dodatne kilograme. Cenen kolagen vam žal ne bo pomagal niti pri učvrstitvi kože, saj jo bo le zapacal v obliki mozoljčkov.

Zato potrebujete čist kolagenbrez maščob in ogljikovih hidratov. Takšnega boste našli v novi, izboljšani formuli, ki jo vsebuje UNDO Collagen drink in je v prijetnem pakiranju, v obliki napitka.

Redno uživanje UNDO Collagen drinka po pomladilo vašo kožo. Koža bo bolj elastična in prožna, gube pa bodo manj vidne. Ravno tako bo izboljšal izgled vaših las in okrepil nohte.

UNDO Collagen drink je osvežilen napitek, ki zagotovi idealno kožo, lase in nohte od znotraj. Za najboljši učinek priporočamo jemanje 1 vrečke na dan z 250 ml vode po obroku.

Lepota se začne od znotraj - zato začnite čimprej! Naročite UNDO Collagen drink po akcijski ceni še danes!

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-50%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 53,98 €
Ogled izdelka