30 DAYS Candida Solution: po končanem programu

Čestitamo! Zaključili ste s programom 30 DAYS Candida Solution in tako ponovno vzpostavili ravnovesje, ki preprečuje prekomerno razraščanje kandide. Po končanem programu proti kandidi prisluhnite svojemu telesu in ugotovite, ali so se vaši simptomi omilili.

image

Če simptomov ne čutite več in je vaše počutje dobro, lahko prenehate z dieto in postopoma uvajate ostala živila, na primer sadje, mlečne izdelke, glutenska živila in podobno. Živila, ki ste jih med dieto izpustili iz prehrane, uvajajte postopoma in ne vseh naenkrat. Vseeno pa vam priporočamo, da se tudi v prihodnje izogibate prekomerno predelani hrani in sladkarijam (piškoti, čokolada, sladoled, puding in podobno).

Priporočila po končanem programu

Ker v naši prehrani kronično primanjkuje omega 3 maščobnih kislin, vam priporočamo uživanje kapsul SensOmega. Te vsebujejo kar 66 % omega 3 maščobnih kislin, od tega kar 33 % EPA in 22 % DHA, ki sta tudi tisti kislini, ki dokazano varujeta srce in ožilje. Omega 3 maščobne kisline ribjega izvora zavirajo tudi razraščanje kandide v vašem telesu.

Kdaj ponoviti 30-dnevni program proti kandidi?

Čeprav ste se rešili kandide, se ta lahko prikrade nazaj v vaše življenje. Zato vam priporočamo, da se raje, kot da čakate na simptome, lotite 30-dnevne diete proti kandidi:

  • po vsaki terapiji z antibiotiki ali steroidnimi zdravili,
  • po praznikih, ko zaužijete več sladic in čokolade (pust, velika noč, novoletni prazniki, rojstni dan) in
  • v obdobju večjih psihičnih ali fizičnih naporov, ko je vaše telo izpostavljeno stresu.

Imate dodatno vprašanje?

Za vsa vaša vprašanja tekom 30-dnevnega programa 30 DAYS Candida Solution smo vam na voljo preko elektronskega naslova info@sensilab.com, telefona na 080-99-82 ali pa se osebno oglasite v eni od naših trgovin Sensilab misli Zdravo.

Izbrani izdelki za vas