30 DAYS Slim Men: po končanem programu

Čestitamo! Zaključili ste s programom 30 DAYS Slim Men in s tem osvojili fit postavo in definirano telo. Tudi v prihodnje poskušajte obdržati v preteklem mesecu priučen urnik vadbe in prehranjevalne navade. Vaši obroki naj vsebujejo čim več živil z dovoljenega seznama. Le tako boste pridobljeno postavo lahko še dolgo negovali. 

image

Priporočila po končanem programu

Poleg tega vam svetujemo, da po končani 30-dnevni dieti posežete po izdelku Hepafar. Kapsule vsebujejo kombinacijo sojinih fosfolipidov, artičoke in vitamina E, ki poskrbijo za redno razstrupljanje in optimalno delovanje jeter.

Jetra so organ, ki je zadolžen za presnovo maščob in strupov, ki krožijo po telesu. V okolici se nahaja ogromne količine različnih strupenih snovi, zaradi česar lahko jetra hitro postanejo preobremenjena, kar se prične kazati tudi v povišani telesni teži in večjem obsegu trebuha. Z rednim uživanjem kapsul Hepafar bodo jetra optimalno delovala in tako prispevala k vitkejši liniji.

Kdaj ponoviti 30-dnevni program za hujšanje?

Če želite izgubiti še kakšen dodaten kilogram, lahko dieto brez težav podaljšate oz. po potrebi ponovite. Seveda pa se ob tem spomnite, da hujšanje ni šprint, ampak tek na dolge proge. Vzemite si čas za izgubo odvečnih kilogramov in po končani dieti nikar ne zaidite nazaj na stara pota.

Imate dodatno vprašanje?

Za vsa vaša vprašanja tekom 30-dnevnega programa 30 DAYS Slim Men smo vam na voljo preko elektronskega naslova info@sensilab.com, telefona na 080-99-82 ali pa se osebno oglasite v eni od naših trgovin Sensilab misli Zdravo.

 

 

Izbrani izdelki za vas