30 DAYS Slim Women: nasveti po končanem programu

Čestitamo! Zaključili ste s programom 30 DAYS Slim Women in s tem osvojili zapeljivo in odvečnih kilogramov rešeno postavo. To pa še ne pomeni, da se sedaj lahko brez zadržkov predate razvadam. Tudi v prihodnje poskušajte obdržati v preteklem mesecu priučene navade. Dan pričnite z vitamini, minerali in hranilnimi vlakninami nabitim smoothijem ter ga nadaljujte z zdravimi in lahkimi obroki, v katere vključujte večjo količino sveže zelene listnate zelenjave. Seveda pa ne pozabite tudi na redno telesno aktivnost in sproščanje. 

image

Čeprav je program 30 DAYS Slim Women za vami in ste s tem osvojile novo, zapeljivo in odvečnih kilogramov rešeno postavo, pa to še ne pomeni, da se lahko brez zadržkov ponovno predate razvadam.

Tudi v prihodnje poskušajte obdržati v preteklem mesecu priučene navade. Dan pričnite z vitamini, minerali in vlakninami polnim smoothijem in nadaljujte z zdravimi in lahkimi obroki, v katere vključujte večjo količino sveže zelene listnate zelenjave.

Ne pozabite na redno telesno aktivnost in sproščanje. Priporočamo vam, da po končani 30-dnevni dieti za vsakodnevno uravnavanje telesne teže posežete po izdelku Acai Detoxan, ki vsebuje kombinacijo acai jagod in črnega bezga. Vsakodnevno uživanje acai jagod izboljša prebavo ter telo preskrbi z vitamini, ki so nujno potrebni za normalno delovanje telesa.

Acai jagode so zaradi svoje barve in oblike močno podobne borovnicam, vsekakor pa gre za sadež, nabit s hranilnimi snovmi. So pravi vrelec antioksidantov, saj vsebujejo 10-krat toliko antioksidantov kot grozdje in 2-krat toliko kot borovnice. Bogate so s kalijem, magnezijem, bakrom, vlakninami, vitamini B, C, D in E, beljakovinami, esencialnimi maščobnimi kislinami 3 in 6.

Kdaj naj ponovimo 30-dnevni program za hujšanje?

Če so vaše želje bolj visokoleteče in bi želele še kakšne odvečen kilogram, lahko dieto brez težav podaljšate oz. po potrebi ponovite. Seveda pa se ob tem spomnite, da hujšanje ni šprint, ampak tek na dolge proge. Vzemite si čas za izgubo odvečnih kilogramov, saj boste le tako telesu podarile tako postavo, ki jo boste še dolgo ponosno nosile.

Imate dodatno vprašanje?

Za vsa vaša vprašanja tekom 30-dnevnega programa 30 DAYS Slim Women smo vam na voljo preko elektronskega naslova info@sensilab.com, telefona na 080-99-82 ali pa se osebno oglasite v eni od naših trgovin Sensilab misli Zdravo.

Izbrani izdelki za vas