4 razlogi, zakaj vlagati v svojo kožo

Koža je prva stvar, ki jo ljudje opazimo in ne lepih čevljev, za katere smo odštele 100€ in ne nove jakne. V življenju dobimo samo en obraz in zakaj ne bi zanj dobro poskrbele?

image

Investirajmo v svojo kožo

Nekako nam ni odveč zapraviti denar za nekaj, kar je minljivo in nepomembno. Konec koncev, čevlji bodo naslednje leto že izven mode, koža pa nam služi zelo, zelo dolgo. Nanjo ne smemo gledati, kot na strošek, temveč kot investicijo! Razkrivamo 4 velike razloge, zakaj morate vlagati v svojo kožo.

1. Prihranek denarja na dolgi rok

Pomislite, če boste dobro skrbele za svojo kožo zdaj, boste na dolgi rok prihranile veliko denarja. Medtem ko bodo vaše prijateljice čez nekaj let posegale po različnih obraznih polnilih, boste ve še vedno imele mladostno in prožno kožo.

Skrb za elastičnost kože in za zaščito kože pred škodo prostih radikalov s kremo, kot je UNDO, je brez dvoma pametna investicija.

2. Kakovost naredi razliko

Cenovno ugodnejši izdelki za nego kože so narejeni iz sestavin slabše kakovosti, z zelo malo ali nič aktivnimi sestavinami. Tako sčasoma zamašijo pore in dražijo kožo, ta pa je videti pusta in brez življenja. V naših zgodnjih 20-ih letih nam je pomanjkljiva nega kože še oproščena, vendar ne za dolgo.

Predal, poln cenejših in neuporabljenih izdelkov je večja potrata denarja, kot če bi imele le en kakovosten izdelek. Če ste kadarkoli uporabljale visokokakovostne izdelke veste, da je razlika opazna.

3. Ličila bodo izgledala lepše

Enakomerna, gladka in hidrirana koža je odlična osnova za ličila. Kadar nanesemo ličila na že tako sijoč obraz, bo celoten obraz izgledal brez napak in tudi bolj zdravo. Mogoče ugotovite tudi, da ne potrebujete toliko ličil, kot ste mislili!

Tako bodo ličila končno služila svojemu namenu, saj ne bodo zakrivala nepravilnosti ampak poudarila vašo naravno lepoto.

4. Dober izgled = Dobro počutje

Ni vse v tem, kako vas vidijo drugi. Gre se za to, da ste zadovoljni sami s sabo že zjutraj, ko vstanete. Da se v svoji koži počutite udobno. Če se počutite dobro, vaša samozavest naraste in sijete od znotraj navzven. Tu se skriva resnična lepota!

UNDO krema

Z mislimi na vse zgoraj našteto, smo ustvarili posebno kremo, ki kožo pomladi ter jo ohranja hidrirano in čvrsto. UNDO krema zabriše gubice na obrazu tako, da spodbudi proizvodnjo kolagena in ščiti obraz pred škodo, ki jo povzročijo prosti radikali.

Izbrani izdelki za vas